2777
2789
بله من، ولی نه هرکسی، تاقبل اونم اعتقاد نداشتم اصلا

عزیزم اون پستت ریپ نمیشه

بنظرم اینا همش تلقینه ذهن ما خیلی قویه اینکه این ذهنیت رو داشتی ی نیرویی داره کمکت میکنه! که البته قطعا لطف و بخشش خدا بوده اما دعا نویسا ممکنه مقطعی کاری از پیش ببرن اما در دراز مدت خدایی نکرده تاثیرات مخربی داره بنظرم حالا که کارات اوکی شده برای همیشه دورشو خط قرمز بکش چون ناخوداگاه پای موجودات غیر ارگانیک رو بواسطه دعانویس به زندگیت باز کردی  در تنگنا فقط از خدا بخواه با عمق وجودت و بی واسطه قطعا خودش تو زمان مناسب و طبق مصلحت و حکمتش کمکت میکنه امیدوارم دیگه مشکلی برات پیش نیاد🙏

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 
انشالله که نتیجع میگیری، من اعتقاد نداشتم و شرک به خدا میدونستم اما تحقیق کردمو فهمیدم خدا هم تایید ...

میشه شمارش بهم بدی خیلی احتیاج دارم چجور بفهمم ک طرف کار درسته یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه شمارش بهم بدی عزیزم کس دیگه هم پیشش رفته جواب گرفته باشه

بیاخصوصی

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔