2777
2789

اهوم

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه همشون ی مشت شیادن فقط اتلاف وقت و هزینه ست

و بدتر گیر و گرفتاری وارد زندگی میشه

وقتی بی اذن خدا برگی از درخت نمیوفته چجوری انتظار داری بنده خدا گره گشایی کنه! فقط از خدا بخواه از عمق وجودت که هم خدا ازت راضی باشه و هم کمکت کنه

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 

بله من، ولی نه هرکسی، تاقبل اونم اعتقاد نداشتم اصلا

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

من ی خانم برام نوشت سر۵روز جواب گرفتم

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
نه همشون ی مشت شیادن فقط اتلاف وقت و هزینه ست و بدتر گیر و گرفتاری وارد زندگی میشه وقتی بی اذن خدا ...

عزیزم اکثرشون شیادن، ولی خود خدا تو قرآن چندجا گفته که جادو و جادوگر هست

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
جدی میگی؟دعاچی کردی بعد چندوقت جواب گرفتی

بخدا، دست به هرچی میزدیم قفل میشد، تو صف بانک مینشستیم نوبتمون میشد کارمنده میرفت بعد یه ساعت میومد😐 تا این حد، گفتش جادوتون کردن، بدون اینکه یه کلمه بگم همه چیو گفت درموردمون، باطل کرد جادو رو و دعا نوشت ، کارامون ردیف شد، بزرگترین مشکلاتمونم کار شوهرم و بچه بود، سر دوماه کار شوهرم درست شد، سر سه ماهم باردار شدم 

بله من، ولی نه هرکسی، تاقبل اونم اعتقاد نداشتم اصلا

یکی از دوستای نی نی سایت معرفی گرد گفت نتیجه گرفتم کاش مشکلم حل بشه وگرنه از ته دل میدونم خدا حلال مشکل 😏

یکی از دوستای نی نی سایت معرفی گرد گفت نتیجه گرفتم کاش مشکلم حل بشه وگرنه از ته دل میدونم خدا حلال م ...

انشالله که نتیجع میگیری، من اعتقاد نداشتم و شرک به خدا میدونستم اما تحقیق کردمو فهمیدم خدا هم تایید کرده و اخطار داده