2777
2789
عنوان

قصه زندگی بی معنی من...

1320 بازدید | 74 پست

اولا بگم نمیخوام برم تو پر بازدیدا یا اینکه دروغ بنویسم یا اینکه سر کارتون بزارم نه هیچکدوم فقط دلم گرفته عیبی نداره حرفی هم نزنید همین ک گوش بدین برام کافیه ....

نمیخوام کشش بدم از قبله تولدم شروع کنم میخوام از دو سال پیش شروع کنم وقتی ۱۶ سالم بود اهل دوست پسر نبودم قبله اون اصن میترسیدم با کسی باشم چون بابام همینجوری بهم شک داشت همینجوریشم ولش میکردم میگفت من ...هووف بگذریم ۱۶ سالم شده بود ک گوشی خریدم قبله اونم داشتم لمسی نبود هیچی ی روز رفتم تل دوستم منو برد ی گروه هیچکس توش نبود همون لحظه خواستم لفت بدم ک دیدم یکی میگه سلام خوش اومدی گفتم جوابشو بدم بعد میرم یک ساعت گذشت و نرفتم ی جورایی فهموند ک مثلا میخواد باهام رل بزنه من لفت دادم اومد پی وی گف چرا رفتی و اینا کاری ندارم بلاخره دوست شدم فهمیدم کرجیه من رشتی خب خانوادم جوری نبود ک بزاره برم بیرون پس اصن بهش پیشنهاد ندادم بیاد دیدنم چون نمیتونسم و اون و عشق نمیدیم و میگفتم دو روز دیگ میره مگ علافه میخواد منو چیکار ما دوریم اونم حرفی از اومدن نمیزد و همه اینا باعث میشد بفهمم عشق نیس خلاصه بعده ی مدت شمارم و دادم و بهم زنگ زد عکس هم و دیده بودیما ولی حرف تا اون موقع نزده بودیم زنگ زد حتی نمیتونسم بهش سلام کنم از خجالت بود چن هفته گذشت من عوض نشدم ک نشدم ازش خجالت میکشیدم حتی ویسم نمیدادم میگفت عیب نداره درست میشی  دیگ کم رنگ شده بود رابطمون تا اینک ب کات کشید و همون شب پشیمون شد و گفت هیچکس مثه تو نیست .....اگ میخواین ادامه بدم بگین

یه روز خوب میاد که شب قبلش من دیگه کنارت نیسم :) 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلاصه با هام موند یک سال از رابطه گذشت دلم خواست ببینمش دیگ فهمیده بودم ی جورایی دوسش دارم هر چند الان میگین الکیه ولی ی وابستگی بود ...بهش گفتم گفت خیلی دلم میخواد اما موقعیتش نیست نمیتونم ی چن ماه صبر کن من از خدامه بری عشقو خراب کردی بعد همه چی پای خودته موندم فکر کردم میاد فکر کردم راسته همه مسخرم میکردن روز و شبم گریه بود ...

دیدم ی روز اومد گفت من ی امتحانی دارم در گیرشم فکری برای دوست دختر داشتن ندارم فعلا اعصابم بهم ریختس ی مدت تنهام بزار همه حرفاش دلم و میشکوند ولی دیگ نمیتونسم کات کنم همش میگفتم کاش روزه اول باهاش دوست نشده بودم کاش میرفتم کاش کاش کاش

راستش و بخواین و سرتون و درد نیارم الان دوساله میگذره کم کم داره ۱۸ سالمم تموم میشه اون ۲۴ سالشه هنوزم نیومده دوهفته پیش امتحانش و داد کلی خوشحال بودم ک میاد گفتم میای گفت من الان خستم چن ساله دارم میخونم برا این امتحان فعلا میخوام یکم خوش بگذرونم دلم شکست ینی با من نمیشع خوش گذروند ؟ نمیدونم درک میکنین یا ن ولی میدونم خریت میکنم کات نمیکنم ولی انقد شبا خوابش و دیدم ک پیشمه عقلی برام نمونده فکر کنم 😔😔دوسم نداره ...اگ نداره چرا بهم نمیگه کات