2777
2789
عنوان

یعنی باردارم؟

276 بازدید | 19 پست

۱۰ روزه که جنین انتقال دادم ولی علائم بارداری هیچی ندارم.

فقط یکم ته سینه هام درد میکنن که اونم نمیدونم بخاطر مصرف آمپولای پروژسترون هست یا نه.

یه جوری ام، دلم گرفته اگه بچه ای در کار نباشه 😔😔

شماها موقع بارداریتون علائم چی داشتید؟

کسی بوده اصلا علائم نداشته باشه؟

من دلم گرفته

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       

ان‌شالله الان تو دلت هست

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من..علائم نداشتم..فقط بعد یک هفته زیر پلکم خال قرمز دراومد😐

یعنی هیچیِ هیچی علائم نداشتی؟

حتی درد پریودی، حتی کمر درد ،حتی درد سینه؟

خیلی غصم گرفته اخه

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       

یاد خودم افتادم روزای خوبی نبود☹☹امیدوارم همه کسایی که نینی میخوان مخصوصا ای واف ایو ای میکنن باردار شن حس بدی هس این ۱۴ روز باید بیخیال باشی فکرت ازاد باشه یادمهرمن خیلی سخت میگرفتم نت نمیومدم استراحت زیاد داشتم اه اه بخدا فقط اینجوری استرسه 

خدایا شکرت دختری سالم وزیبا بهم هدیه دادی قسمت همه منتظرا امین 😍
ایشالله که بارداری استرس نگیر که خوب نیست ؛ آی وی اف کردی؟

اره

دلم گرفته اخه

علائم نداره منتظر باش عقب بندازي هر جي بي خيال تر باشي زودتر جواب ميده

یکشنبه هفته بعد باید برم ازمایش بدم ببینم مثبته یا...

استرس نده بهشم فک نکن خدا بخواد خودش میده من مطمنم تو امسال مادر میشی الانم نی نی داری

خدا کنه همینجوری باشه که شما میگی

یاد خودم افتادم روزای خوبی نبود☹☹امیدوارم همه کسایی که نینی میخوان مخصوصا ای واف ایو ای میکنن باردار ...

منم سعی میکنم نت نیام زیاد

همش استراحتم

رژیم غذایی دارم

فقط ب این فکر میکنم ک اگه خدای نکرده بی نتیجه بشه...

اه نمیخوام فکر منفی کنم 

کاش زودتر این چند روز هم تموم شه دیگه ای خدا، اونم با جواب مثبت 😢

شما نتیجت منفی شد یا مثبت؟