2777
2789
عنوان

کباب تابه ای.تخم مرغ😯سیب زمینی😯

2871 بازدید | 16 پست

الان داشتم تو سایت نحوه ی درست کردن کباب تابه ای رو میخوندم نوشته بودن تخم مرغو سیب زمینی میزنیم😯😯😯

میشه اگه کسی بلده روش صیحیحشو بگه میخوام خوشمزه بشه

داری میای قدمت رو چشمامون کاکل زری مامانو بابا😘😘

اصلا تخم مرغ و سیب زمینی نمیخواد گوشت چرخ کرده با ادویه و پیاز رنده شده ورز میدی ... ی ربع میزاری تو یخچال  ک استراحت کنه بعد سرخش میکنی

یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا تخم مرغ و سیب زمینی نمیخواد گوشت چرخ کرده با ادویه و پیاز رنده شده ورز میدی ... ی ربع میزاری تو ...

خیلی مرسی

داری میای قدمت رو چشمامون کاکل زری مامانو بابا😘😘

من همیشه 300گرم گوشت چرخی با دوتا سیب زمینی رنده که ابشو میگیرم و یه پیاز و سیر رنده ابشو میگیرم همراه با نمک و زردچوبه و فلفل مخلوط میکنم.یه قاشق ارد نخودچی میزنم و سبزی خشک مثل نعنا و شنبلیله میزنم خیلی خوشمزه میشه و حدود 12تا15تا کباب میشه.بعضی وقتا یه هویج هم رنده میکنم

اونکه دیگه کتلت میشه

خیلی ها تو کتلت تخم مرغم‌نمیزنن

کباب تابه ای همون‌پیاز رنده ریز شده که آبش رو گرفته باشی با گوشت چرخ کرده با نمک‌و فلفل خووووب ورز بدی و پهن کنی کف ماهی تابه و درش رو بذاری

یه کم که پخت و اب انداخت روش گوجه حلقه شده و اگه دوست داشتی قارچ یا کدو و بادمجون و کلا سبزیجات حلقه شده هم‌میتونی بذاری به عنوان دورچین

بعضیا تو موادش یه قاشق پودر نون سوخاری هم میزنن که وا نره

گوشت چرخی که یکمم چربی داره رو با یه پیاز رنده شده مخلوط کن.نمک فلفل برن و یکم زعفرون. بعد مث کتلت بچین کف ماهیتابه .زیرشم کم کم.خودش آب میندازه.بنداز با آب خودش یک ساعت بمونه. آخرشم تو همون روغن سرخش کن.گوجه حلقه شده هم سرخ کن.با کته بخورین

گوست پیاز زردچوبه ادویه نمک فلفل پودر لیمو عمانی پودر پاپریکا 

ورز میدم یه دره روعن میریزم تو ماهیتابه اینا رو با دست شکل میدم میچینم توش میزارم رو شعله درش رو میزارم اب میندازه جمع میشه منم هویج و سیب زمینی  خلال میکنم میزارم جاهایی که خالی شده ابش که کشید یه ذره زعفردن میدم واروشون میکنم و گوجه میچینم روش

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋