2777
2789

تایپیکای قبلیت همه رو خوندم..اصلا سیاست نداری اصصلا...دخترجان یکم ناز بیا عشوه بریز دردودل کن ..ببین میخای صمیمیت ایجاد بشه هم از شادیت بهش بگو هم از غمت..بچه بازی در بیار وقتی کنارته کوچولو کوچولو حرف بزن..وقتی میاد لباسای خوشگل بپوش و راه برو با خودت بخون و برقص...از آرزوهات براش بگو از علایقت از خاسته هات...کلا خودت باش ..همه ی روزی از دنیا میرن میدونم سخته برات داغ برادر‌...ولی تو فک کن جای اون شاید خیلی بهتره ...شاد زندگی کن و شادی رو ب زندگی خودت بیار ...اینجوری ک باشی همسرت برات میمیره...خودم یکساله ازدواج کردم با تمام حرفای ناراحت کننده ای ک ب شوهرم زدم ولی چون سیاست داشتم عاشقمه...هیچوقت نه نمیاره ...چنتا کتاب بخون 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شبا میاد رو مخم راه میره و حرفای تکراریش میزنه و میره  بعد میگه دوست دارم

دوستت هم داشته باشه  این وسط تو هم آدمی . 

باید تفکراتتون بهم بخوره . نه اینکه خودتو فدای اون کنی ‌‌‌‌که صرفا فقط شوهر کنی . 

انسان ازدواج می‌کنه ک به کمال و تعالی برسه نه اینکه زیر دست بشه و محتاج .

تایپیکای قبلیت همه رو خوندم..اصلا سیاست نداری اصصلا...دخترجان یکم ناز بیا عشوه بریز دردودل کن ..ببین ...

من کاری به اینا ندارم وقتی جلو پیشرفتم می گیره طلام باشه نمیخامش 

منم دلم میخاد پیشرفت کنم 

خونه داری کنم که چی 

هر کسی طرز تفکر خودشو داره بعدم محل خیلی کار ها سالم نیستن برای همین نامزدم حساسه من گفتم ک همه چیزو ...

معلومكم نيست درست نباشه ، اگر 5 سال ده سال بود داشتي زندگي ميكردي تو خونه خودت و ديگه محدوديتي برات ايجاد نكرده بود ميتونستي بگي كه آره همسر من دوست نداشت كار كنم اما در زمينه هاي ديگه محدودم نكرد ، اما شما هم هنوز نامزدي