2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوهفتس دارم میگم نمیخام  اصلا قبول نمیکنن

همون که بهت گفتم با خانواده ت بحث نکن احترامشونو نگه دار نامزدت و با اصرار راضی به کارت نکن که بعدها تحت فشار بزاره و اذیتت کنه خیلی محکم باهاش حرف بزن و ایندفعه بگو یا کارم و نظرات من  یا بهم بزن

درک ندارن خانواده من فکرمیکنن پسرشاه گیرشون اومده

پسر شاه هم باشه وقتیکه تفکراتتون بهم نمیخوره چ فایده . 

تو میخوای فردا با این بری زیر ی سقف. 

به خودت و تفکراتت احترام بذار .

سفت و سخت  بیایست .

دوره زورگویی گذشت . الان زنها صدتای مردها حریف هستند و از پس خودشون بر میان . 

به موقعه اش مطمن باش ی نفر سر راهت قرار میگیره که هم فکرت هست و نه تنها محدودیت نمیکنه بلکه بوسیله طرف مقابلت پیشرفت هم می‌کنی . ولش کن .

اگر میدونی الان کارت رو به اجبار رها میکنی و تا آخر عمر به خاطرش زندگی رو به خودت و اون تلخ میکنی چون کارت رو دوست داشتی سعی کن قانعش کنی .وگرنه هیچ وقت خوشحال نیستی توی زندگیت

پسر شاه هم باشه وقتیکه تفکراتتون بهم نمیخوره چ فایده .  تو میخوای فردا با این بری زیر ی سقف.&n ...

من ا خدامه تموم کنم

خانوادم میگن اینهمه برات زحمت کشیدن تولد گرفتن برات ویا خیلی چیزا دیگه 

گفتم مگه من خواستم ازشون 

الانم یه ماهه خانوادش ازم سراغ نمی گیرن اصلا

من ا خدامه تموم کنم خانوادم میگن اینهمه برات زحمت کشیدن تولد گرفتن برات ویا خیلی چیزا دیگه  گ ...

ببین همش میگذره . 

تو فقط پای اعتقادات خودت بیایست . 

خواستگاری سنتی همینه . علاقه و دوست داشتن ک وسط نیست معلومه که سریع هم تموم میشه و سراغت هم نمیگیرن . 

اگر پسره بهم علاقه داشت زورگویی نمی‌کرد .  

اگر میدونی الان کارت رو به اجبار رها میکنی و تا آخر عمر به خاطرش زندگی رو به خودت و اون تلخ میکنی چو ...

اصلا قانع نمیشه 

خیلی باهاش حرف زدم 

میگه دانشگاتم تا فوق دیپلم بسه وقتی کار نمیزارم بری به چه دردت میخوره 

گفت من هم کارمو میرم هم دانشگامو

خانوادم چیکار کنم قانع بشن؟؟؟

هیچ کار . اونا قانع نمیشن . چونکه  هنوز به این درک نرسیدن که تو میخوای زندگی کنی و باید تو خوشت بیاد از طرف نه خودشون .

قرار هم نیست بزور ببرنت سر سفره عقد .

همینکه با پسره بهم زدی خوبه . پسره رو جواب رد دادی اومده سراغت ؟؟ مثلا منت کشی کنه؟