الان مهم ترین زمانی که باید قوی باشی و خودت برای خودت تصمیم بگیری یادت باشه این ادم هایی که امروز درکت نمیکنند فردا هم اگر تو زندگی به مشکل بخوری کمکت نمیکنند یعنی دیگه کاری از دستشون برنمیاد وقتت و هدر نده به نظرم پیش یه مشاور با تجربه برو تا بیشتر کمکت کنه.....البته اقای داماد تا شب اولتیماتوم داده بهش بگو میخوام با کمک یه مشاور تصمیم بگیرم اگر قبول کرد که هیچ اگر نکرد بی خیالش شو دیگه مشخص میشه که خیلی پررو تشریف دارند
اینکه خانوادشون خیلی خوبن گفتم خانواده خوبی دارن درست وقتی پسرشون اخلاق نداره چی میگن ...
پس باخانواده ات در نیفت شروط سخت برای نامزدت بزار بگو حتما سر کار میرم تا بازنشستگی تو کار خونه باید کمک حال باشی بیشتر از توانم تو خونه کار نمیکنم بزار اون بهم بزنه
موندم چیکار کنم خانوادم خانوادم خانوادم وگرنه من خیلی وقت انگشترش بش داده بودم
عقل خودت چی میگه، اگه حلظری به خاطر خانوادت الان کوتاه بیای، خودتو آماده کن برای شرایط سخت تر، چون بعد ازدواجم پشتتو خالی میکنن. حالا که اونا به جای خوشبختی تو به فکر حرف مفت چهار تا غریبه ان، تو خودت به فکر خودت باش، مثلا میخوان چیکارت کنن، کتکت بزنن،؟ تو خونه حبست کنن،؟ از خونه بندازننت بیرون؟ هیچکاری نمیکنن، دو روز غر غر میکنن، و وقتی یه خواستگار جدید بیاد همه چیز یادشون میره.
من دلم باهاش نیست اصلا اون میگه دوستت دارم اما بین منو کار یکی انتخاب کن
ببین عزیزم من شاغلم دوتا هم بچه دارم کلی هم سخته سر کار و خونه داری و بچه داری همسرم هم وضع مالی خوبی داره اما تو اجتماع بودن کار کردن و درامد خودم رو دست دارم وصدبار هم برگردم همین راهو انتخاب میکنم با اینکه گاهی کم میارم خسته میشم بچه ها مریض میشن یا خودم نمیکشم اما اینها گذراس و کارم بهم شادی و اعتماد بنفس میده
اتفاقا دیروز بحث خواستگاری سنتی بود تو ی تاپیکی . من مخالفت کردم خانم ها ریختن رو سرم . یکی از معایب سنتی همینه . چون پای خانواده وسطه وقت واسه شناخت نیست . فوری نامزدی میکنند مثلا خودشون رو گول میزنند که دوره شناخته . خوب الان مث شما با هم نمیسازید از دو دنیای متفاوت هستید و باید جدا شید . ولی چونکه مردم فهمیدن بخاطر ابرو میگن نه ادامه بده . تو هم زیر بار نرو . تو فامیل ما دختر عقد بوده بهم زده حالام چ شوهر خوبی کرده .