2777
2789
عنوان

بچه دوم

48 بازدید | 35 پست
با فاصله کم خوبه؟
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .
پسرم ۱۵ماهش تموم شده شیر خشکیه وزنش هم ۱۴ کیلو هست؟
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .
میترسم دوران بارداریم وزن پسرم اذیتم بکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه 3سال به بالا خیلی خوبی من گذاشتم 8 سالش شد بعدش اقدام کردم یه سال شد تا گرفت اونم شد 9 سالش ولی سقط شد حالا تا بخدام دوباره اقدام کنم میشه 10 سالش.خیلی اشتباه کردم خیلی
پروردگارا تو را تا پایان عمرم سپاس گذارم.به امید اینکه نی نی م دوباره برگرده تو دلم.
من خودم فعلا بچه ندارم ولی انشاالله فاصله هاشون و 2/5 سال می اندازم که یه دفعه با هم بزرگ بشن و همبازی هم باشن البته من 3 تا حداقل می خوام.
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
راه هم میره اما هنوز از پوشک نگرفتمش
آخه یه کم تنبلی تخمدان دارم
منم دخترم وارد۱۷ماه شده,دلم دومیرو میخواد,منتظر بودم دندوناش کامل بشه و اژ شیر بگیرم بعد,ازشیر گرفتم دندوناشم تقریبا کامله
حلمای نازم درتاریخ93/4/14,ساعت 50/14دقیقه با وزن 2970اومد بغلم،خدااااااااایا شکرت