2777
2789
عنوان

ترو خدا کمکم کنید

199 بازدید | 18 پست

اینو بگم که من تازه واردم ...خوب بریم سراغ مشکل من من الان یه ست براش خریدم از دیجی کلا روزه اولی که خریدم زدم سایه باهاش خوابم برد با سایه بعد بلند شدم دیدم پشته پلکم باد کرده یه کوچوله معلوم نیست من نفهمیدم از براشه از یکی دیگه براش واسه خط چشم یه چشم استفاده کردم اون چشم درد گرفت ورم کرد یخورده یخ گذاشتم دردشو ورمش خوب شد ولی بازم یه کوچولو ورم داره چشم بعد دیروزم از براش واسه رژ گونه استفاده کردم گونه هام جوش ریختن به نظرتون من الان چیکار کنم تاحالا این اتفاق برای شما افتاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قد نامفهوم نوشتی...ی دور بخون دوست خوبم خودت

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

مواد ارایشیت مشکل داره یا شاید پوستت حساسه

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡
چه قد نامفهوم نوشتی...ی دور بخون دوست خوبم خودت

ارهدخیلی من بزور متوجه شدم نصفش نفهمیدم

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡