2777
2789

ی چیزم بگم این کارا رو ک میگم انجام بده حتماً.

از روزی ک پریودت پاک میشه، شروع کن تو خونه ورزش کن.

با روزی نیم ساعت ورزش هوازی  کلی ب تخمدانات خونرسانی میشه.

دراز نشست برو، حلقه بزن، طناب بزن، حرکت پروانه و ...

گرمیجات زیاد بخور. مث خرما، دارچین، گردو، عسل، انجیر و...

این کارا رو انجام بدی آمپولا خیلی خوب تاثیر میذارن روت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا گفت اگه پریود شدی بیا دارو رو عوض کنم شاید از همین گونال اف بده وگرنه من کلومیفن از شب ...

گلم ی چیز دیگه هم بگم...

منم ی دوره آمپول و دارو استفاده کردم ولی هیچ تحرک و فعالیتی نداشتم. همش استراحت میکردم. اون ماه اصلاً فولیکولام رشد نکرده بود. ولی از ماه‌های بعدش هرروز ورزش میکردم تو خونه و فولیکولای خیلی خوب و تپلی حاصل شده بود... ورزش و فعالیت خیلی تاثیر میذاره.

بله خداروشکر وقتیم عمل کرد گفت سه تا کیست هم در اوردم ،همه ارو باهم فقط کابر گولین هفته ای یکیه به غ ...

آخی خداروشکر عزیزم 😍

آها... خب خوبه اینا.

انشاالله ک بزودی زود خبر مامان شدنتو بشنوم ❤

آخی خداروشکر عزیزم 😍 آها... خب خوبه اینا. انشاالله ک بزودی زود خبر مامان شدنتو بشنوم ❤

قربونت عزیزم ،انشالله ، یه سوال دیگه با اینکه دکتر گفت فولی هام ریزه ولی کیتهای تخمک گذاریم تاروز ۱۸ همشون مثبت میشدن چرا ؟دوتا خط پررنگ

قربونت عزیزم ،انشالله ، یه سوال دیگه با اینکه دکتر گفت فولی هام ریزه ولی کیتهای تخمک گذاریم تاروز ۱۸ ...

خدانکنه خواهر ❤

چون کیت تخمک گذاری واسه اونایی ک تخمدان پلی کیستیک دارن اصن جواب نمیده. منم ی سری گرفتم استفاده کردم، فولیکولی نداشتم ولی چند روز پشت سرهم دوتا خط پررنگ مینداخت ک مثبت کاذب بود. بعد ک رفتم دکتر، دکترم گفت الکی پولتو دور نریز. کیت فقط واسه اونایی درست جواب میده ک تخمدانهای سالم و طبیعی دارن.

والا برامن اینجوریه نزدیکه ۹ ساله ازدواج کردم دوساله منتظرم دکتر گفته این ماه نشد باید بیای ای یو ای

عزیزم اگر ساکن تهران هستی حتما برو کلینیک صارم اونجا خیلی بهتر میتونن کمکت کنن