2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نه هرکس دیگه

یه درصد فکر کن داری اشتباه میکنی

واسه خوشمزگی و وقت گذرونی اومده ادای منو دربیاره یا هرچی.

من همون لحظه اول که اومد توی تاپیک و گفت میرم به مهری میگم و.. گفتم داره دروغ میگه خواهرشوهر من دوستی نداره.و اصلا اهل اینترنت و سایت و ...نیست.

بعد تو چرا یه زحمت کوچیک به خودت نمیدی تاپیک هامو چک کنی.

یکیش 

فقط یکیش هم مورد نداره و همش راجب کمک خواستن و حل کردن مشکلاتم بوده.

تاریخ عضویتمم که هست

پس خواهش میکنم بس کن.

من توی دنیای واقعی هچکس رو ندارم.

چند ساعت در روز رو اینجا میگذرونم.

وگرنه کلا دست میکشیدم میرفتم.

به این فکر کن که دارم راست میگم و اگه دروغگو و سرخوش و آدم الکی ایی بودم به خودم زحمت نمیدادم بیام توضیح بدم به تو یا هرکس دیگه ای. و میرفتم و با یه کاربری جدید میومدم.من حتی شماره تلفن دیگه ای هم ندارم که بیام باهاش عضو بشم.

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
من نه هرکس دیگه یه درصد فکر کن داری اشتباه میکنی واسه خوشمزگی و وقت گذرونی اومده ادای منو دربیاره ...

منم از تهمت بیجا بدم میاد و تا به حال کسی رو ناراحت نکردم اما دیروز واقعن ناراحت بودم برات اما وقتی فهمیدم که سرکاریه خودمو لعنت کردم که بیجا ناراحت کسی نشم.

👑👑👑
منم از تهمت بیجا بدم میاد و تا به حال کسی رو ناراحت نکردم اما دیروز واقعن ناراحت بودم برات اما وقتی ...

حق داری

منم اینجا خیلی روی بعضی تاپیکا ناراحت میشم و حرص میخورم واسه حالشون

توی خیلی تاپیک ها هم  بودم که دروغ در اومده.

ولی بخدا به جون این بچه ی توی شکمم من گناهی نداشتم دیشب.

حتی اون تاپیک رو نزدم که دلتون به حالم بسوزه و ناراحتم بشید.فقط زدم که بقیه ببینن که توی بعضی خانواده ها چه اشخاصی زندگی میکنن و چجوری زجرش میدن.و چه کسایی هستن مثل من که واسه خاطر شوهر و زندگیشون تحمل میکنن شرایط رو... 

درکل من گناهی نداشتم.💛

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

من کسی نیستم که بخوام اذیتت کنم بیخود خودت باعث شک شدی انشالله که راست باشه حرفات و من اشتباه کنم که اگه اینطوریه معذرت خواهی میکنم و برات بهترینارو میخوام.

👑👑👑
خوندم چیزی نبود همون دیروزیه بود که زدی چرا ترکید و رفتم حموم همه هم مثل من باور نکردن خودتم میدونی ...

میدونم..

ولی کل تاپیکام راجب سوال پرسیدن از احوالات هفته های جنین و ...هست

یدونش هم مورد نداره.

کلا توی تاپیک های مورد دار هم کلا شرکت نکردم.

هرکس هم هر مشکل یا سوالی داشته کمکش کردم اینجا..

اما این اتفاق دیشب ...میدونستم نباید این تاپیک رو بزنم کلا.

من کسی نیستم که بخوام اذیتت کنم بیخود خودت باعث شک شدی انشالله که راست باشه حرفات و من اشتباه کنم که ...

حق داری کاملا.

واقعا نمیدونم چیکار کنم.

از یادشون هم نمیره نی نی سایتیا.نمیشه هم به همشون بیام تک تک توضیح بدم.

فقط میتونم یه مدت طولانی تاپیک نزنم  و از تاپیک های بقیه بهره ببرم.

میدونم.. ولی کل تاپیکام راجب سوال پرسیدن از احوالات هفته های جنین و ...هست یدونش هم مورد نداره. ...

اگه اونطور که میگی باشه شانس بدی داری چون روزانه هزاران تاپیک اون مدلی هست چرا به نینیار نمیگی ایدیشو چک کنه.

👑👑👑
حق داری کاملا. واقعا نمیدونم چیکار کنم. از یادشون هم نمیره نی نی سایتیا.نمیشه هم به همشون بیام تک ...

اشکالی نداره پیش میاد نه بعد یه مدت یادشون میره چون مال دیشب بود من یادم بود.

👑👑👑
اگه اونطور که میگی باشه شانس بدی داری چون روزانه هزاران تاپیک اون مدلی هست چرا به نینیار نمیگی ایدیش ...

برای نی نی یار نوشتم.

ولی هنوز نخونده پیامم رو