2821
2789
عنوان

بیاید😯

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 22 پست

تاپیک زدم راهنماییم کنین 

تاپیک نزدم بیاین مزه بپرونین

اینا حق الناسه

بگذریم

پس بگو قرار بود تو بیاے و من نمی دانستم..اے دردت به جان بی قرارِ پُر گریه ام.. پس‌بگو این همه سال ماه ساڪت من ڪجا بودے؟..حالا ڪه آمدے حرف ما بسیار،وقت ما اندڪ ،آسمان هم ڪه بارانیست...🖤🥀🍂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای هنوزدارم میخندم دختر خدابگم چیکارت نکنه😂😂😂😂😂😂دلدرد گرفتم خداخیرت بده

عزیزمی همیشه بخندی ایشاالله😚

شـوهـرم تنهــا آرامـش زنـدگیـمه💏.                 لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای هنوزدارم میخندم دختر خدابگم چیکارت نکنه😂😂😂😂😂😂دلدرد گرفتم خداخیرت بده

یبار گفتی مستفیض شدیم بزار برو یجا دیگ بخند شمام

پس بگو قرار بود تو بیاے و من نمی دانستم..اے دردت به جان بی قرارِ پُر گریه ام.. پس‌بگو این همه سال ماه ساڪت من ڪجا بودے؟..حالا ڪه آمدے حرف ما بسیار،وقت ما اندڪ ،آسمان هم ڪه بارانیست...🖤🥀🍂
تاپیک زدم راهنماییم کنین  تاپیک نزدم بیاین مزه بپرونین اینا حق الناسه بگذریم

معذرت میخوام عزیزم ببخشید...

ولی این علایم طبیعه مال هورموناته و خیلی از خانماها اینجوری میشن 

شـوهـرم تنهــا آرامـش زنـدگیـمه💏.                 لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
معذرت میخوام عزیزم ببخشید... ولی این علایم طبیعه مال هورموناته و خیلی از خانماها اینجوری میشن 

خیلی کارت زشت بود خیلی

من غریبم بیکس گاهی سوالامو نینی سایت میپرسم

بخدا حلالت نمیکنم خیلی ناراحت شدم

گزارش بزنید تاپیکم بره نمیخوام چشمم ب چتاتون بخوره

عصرخوش

[QUOTE=98296216]خیلی کارت زشت بود خیلی من غریبم بیکس گاهی سوالامو نینی سایت میپرسم بخدا حلالت نمیکنم خیلی ناراحت ش ...[/QUOTE

بخدا نمیخواستم ناراحتت کنم معذرت میخوام ببخشید ...من منشی دکتر زنانم ...هروقت سوالی داشتی برام بفرست از دکتر میپرسم بهت میگم البته شبا بپرس ک صبحش بپرسم ...بازم ببخشید معذرت میخوام 😚