2821
2789
عنوان

بیاید😯

104 بازدید | 22 پست

ده روز مونده ب موعدم نوک سینه م خیلی میسوزه 

همیشه دو سه روز قبل موعد اینجوری میشدم الان ده روز مونده😕

پس بگو قرار بود تو بیاے و من نمی دانستم..اے دردت به جان بی قرارِ پُر گریه ام.. پس‌بگو این همه سال ماه ساڪت من ڪجا بودے؟..حالا ڪه آمدے حرف ما بسیار،وقت ما اندڪ ،آسمان هم ڪه بارانیست...🖤🥀🍂

خوب ب ما چه😑

باید راه حل نوک پستوناتونم پیدا کنیم😑

بزارین این پرونده های طلاقی رد کنیم 

بعد وقتی شد ب نوک پستونه شما هم رسیدگی میشه😐

شـوهـرم تنهــا آرامـش زنـدگیـمه💏.                 لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب ب ما چه😑 باید راه حل نوک پستوناتونم پیدا کنیم😑 بزارین این پرونده های طلاقی رد کنیم  بع ...

خدابگم چیکارت نکنه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂پوکیدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂توروحت😂😂😂اعصاب نداریااا😐

باخدا باش.پادشاهی کن😍
خوب ب ما چه😑 باید راه حل نوک پستوناتونم پیدا کنیم😑 بزارین این پرونده های طلاقی رد کنیم  بع ...

😒ناراحتی تز نده خب چ طرز رفتاره 

این سایت مختص این چیزاست دیگ 

پرونده ها طلاقتون ربطی ب سایت نداره

پس بگو قرار بود تو بیاے و من نمی دانستم..اے دردت به جان بی قرارِ پُر گریه ام.. پس‌بگو این همه سال ماه ساڪت من ڪجا بودے؟..حالا ڪه آمدے حرف ما بسیار،وقت ما اندڪ ،آسمان هم ڪه بارانیست...🖤🥀🍂

کسی ک این علائم و داشته نظر بده بقیه برید تاپیک بغلی مسخره بازیم در نیارید

بازم منم هنوزدارم میخندم شوهرم خواب بود باصدابلندخندیدم پریداز خواب گفت چته😂😂😂😂😂

باخدا باش.پادشاهی کن😍

عجب

شاید هورمونهات بهم ریخته. باردار نیستی من اولین علامتم دردنوک سینه بود. جاریمم اینجورشد دکترگفته مشکل هورمون داری

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
خدابگم چیکارت نکنه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂پوکیدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂توروحت😂😂😂اعصاب نداری ...

والا 😂😂😂😂😂😂

شـوهـرم تنهــا آرامـش زنـدگیـمه💏.                 لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
شاید هورمونهات بهم ریخته. باردار نیستی من اولین علامتم دردنوک سینه بود. جاریمم اینجورشد دکترگفته مشک ...

ممنون عزیزم از توجهت💚

بازم منم هنوزدارم میخندم شوهرم خواب بود باصدابلندخندیدم پریداز خواب گفت چته😂😂😂😂😂

بسه دیگه نخند الان تو و شوهرتم دعوا میکنید ب پرونده های طلاق اضافه میشه بسسسسه خواهر😂😂😂😂