2821
2789
عنوان

بیاید😯

104 بازدید | 22 پست

ده روز مونده ب موعدم نوک سینه م خیلی میسوزه 

همیشه دو سه روز قبل موعد اینجوری میشدم الان ده روز مونده😕

پس بگو قرار بود تو بیاے و من نمی دانستم..اے دردت به جان بی قرارِ پُر گریه ام.. پس‌بگو این همه سال ماه ساڪت من ڪجا بودے؟..حالا ڪه آمدے حرف ما بسیار،وقت ما اندڪ ،آسمان هم ڪه بارانیست...🖤🥀🍂

خوب ب ما چه😑

باید راه حل نوک پستوناتونم پیدا کنیم😑

بزارین این پرونده های طلاقی رد کنیم 

بعد وقتی شد ب نوک پستونه شما هم رسیدگی میشه😐

شـوهـرم تنهــا آرامـش زنـدگیـمه💏.                 لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب ب ما چه😑 باید راه حل نوک پستوناتونم پیدا کنیم😑 بزارین این پرونده های طلاقی رد کنیم  بع ...

خدابگم چیکارت نکنه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂پوکیدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂توروحت😂😂😂اعصاب نداریااا😐

باخدا باش.پادشاهی کن😍
خوب ب ما چه😑 باید راه حل نوک پستوناتونم پیدا کنیم😑 بزارین این پرونده های طلاقی رد کنیم  بع ...

😒ناراحتی تز نده خب چ طرز رفتاره 

این سایت مختص این چیزاست دیگ 

پرونده ها طلاقتون ربطی ب سایت نداره

پس بگو قرار بود تو بیاے و من نمی دانستم..اے دردت به جان بی قرارِ پُر گریه ام.. پس‌بگو این همه سال ماه ساڪت من ڪجا بودے؟..حالا ڪه آمدے حرف ما بسیار،وقت ما اندڪ ،آسمان هم ڪه بارانیست...🖤🥀🍂

کسی ک این علائم و داشته نظر بده بقیه برید تاپیک بغلی مسخره بازیم در نیارید

بازم منم هنوزدارم میخندم شوهرم خواب بود باصدابلندخندیدم پریداز خواب گفت چته😂😂😂😂😂

باخدا باش.پادشاهی کن😍

عجب

شاید هورمونهات بهم ریخته. باردار نیستی من اولین علامتم دردنوک سینه بود. جاریمم اینجورشد دکترگفته مشکل هورمون داری

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
خدابگم چیکارت نکنه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂پوکیدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂توروحت😂😂😂اعصاب نداری ...

والا 😂😂😂😂😂😂

شـوهـرم تنهــا آرامـش زنـدگیـمه💏.                 لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
شاید هورمونهات بهم ریخته. باردار نیستی من اولین علامتم دردنوک سینه بود. جاریمم اینجورشد دکترگفته مشک ...

ممنون عزیزم از توجهت💚

بازم منم هنوزدارم میخندم شوهرم خواب بود باصدابلندخندیدم پریداز خواب گفت چته😂😂😂😂😂

بسه دیگه نخند الان تو و شوهرتم دعوا میکنید ب پرونده های طلاق اضافه میشه بسسسسه خواهر😂😂😂😂