2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره واقعه هرشب  آیه ۲و ۳ سوره طلاق .قبل و بعدش یه صلوات

امتحان کردی

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

روز ۷ماه قمری دعای ذی الطول ب تعداد بیست ویکی بنویسین و تو کیفتون بذارین و اینو هفتم ب هفتم ماه عوض کنید 

خیلی تاثیر داره منکه خودم خیلی تاثیرش دیدم گفتم ب شماهم بگم ک استفاده کنید

روز ۷ماه قمری دعای ذی الطول ب تعداد بیست ویکی بنویسین و تو کیفتون بذارین و اینو هفتم ب هفتم ماه عوض ...

دعای زطول مفاتیحه زیاد

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
روز ۷ماه قمری دعای ذی الطول ب تعداد بیست ویکی بنویسین و تو کیفتون بذارین و اینو هفتم ب هفتم ماه عوض ...

اخه عزیزم مگه ما میتونیم واسه خودمون دعا بنویسیم...ساعت و زمانش و خیلی الزامات داره دعا نوشتن..

اخه عزیزم مگه ما میتونیم واسه خودمون دعا بنویسیم...ساعت و زمانش و خیلی الزامات داره دعا نوشتن..

چرا نمیتونیم چطور من مینویسم تاثیرش دارم میبینم زمانش گفتم ۷ماه قمری با وضو قبل اذان مغرب

2790
2778
2791
2779
2792