2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قبل خوندن چه نیتی میکنید

ما به نیت افزایش رزق وروزیمون میخونیم البته نه اینکه هرشب به زبان نیتمونو بگیم نه . همون اول تصمیم گرفتیم به نیت رزق زیاد بخونیم حالام چون تاثیرشو میبینیم داریم ادامه میدیم

امتحان کردی

هردوشو

جواب میده فقط سوره طلاق آیه ۲ اخرآیه شو باید بخونی بعد ایه ۳ کامل.من بعد نماز صبح میخوندم یادم نیست زمانش اکن موقع بود یا من اون موقع میخوندم.ولی به هر حال هردوش جواب داده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
روز ۷ماه قمری دعای ذی الطول ب تعداد بیست ویکی بنویسین و تو کیفتون بذارین و اینو هفتم ب هفتم ماه عوض ...

یعنی چی هفتم به هفتم عوض کنیم؟ دعا رو یعنی بندازیم دور؟

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت

زیاد چیز سختی نیست ک متوجه نشین هفتم ماه قمری ک میشه۱۸مرداد کلمه ذی الطول ب تعداد۲۱مرتبه با  وضو قبل اذان مغرب مینویسین و میذارین توی کیفتون واین و هفتم ب هفتم ماه قمری عوض کنید ب صورتی ک اون قبلیو با اب بشورین یا بندازین تو اب

روز ۷ماه قمری دعای ذی الطول ب تعداد بیست ویکی بنویسین و تو کیفتون بذارین و اینو هفتم ب هفتم ماه عوض ...

یه سوال فنی دیگه ببخشید ذی الطول هست یا ذوالطول

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
ذی الطول 

اوکی تشکر