2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من همیشه بعد اینکه تو اب نمک گذاشتم و ابکش شد میذارم جلو افتاب خشک شدن توی ماهیتابه دوطرفه ها دو ق روغن بریز رو شعله کم بذار سرخ شن. البته برای کشک بادمجون چون بعدش بادمجونا رو له میکنم

من و باز آن دعاها که یکی اثرندارد🌱

نمک بپاش روشون بزارتوکیسه فریزر40دقه بمونن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

من اول چندساعت میزارم تو اب نمک

بعدش میشورم و میزارم ابش بره

تو تابه که میزارم درشو میبندم

با همون مقدار اول که روغن ریختم سرخ میشن

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️

عزيزم بادمجوناتو پوست بكن بعد نمك بهشون بزن بعد نيم ساعت بشور وبا دست مال خشك كن موقع سرخ كردن هم در ماهيتابه رو بزار با اين روش هم بادمجونات زود سرخ ميشه هم روغن كمتري به خودش ميكشه فقط حواست باشه بادمجونات نسوزه

وقتی ورقشون کردی نمک زیییادبپاش روشون و یه ذره آب و بندازشون داخل یه کیسه پلاستیکی بذار دوساعت یابیشتر بمونه بعدش بندازشون رو آبکش یه آب بزن بهشون ا اضافه نمکشون بره و سرخ کن اینجوری خیلییییی کم روغن میبره

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢