2777
2789
عنوان

بچم تب داره

68 بازدید | 16 پست

سلام خانما بچم 3روژه تب داره دوبار بردمش دکتر الان تبش 36ولی همش بیحاله و میخوابه  میترسم چکارکنم

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

با اب ولرم بشورش

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

3روز تب طفلی آب بدنش کم شده بیحاله

همش میخوابه پسرم خیلی شیطونه ولی الان بیحاله بمیرم ولی اینجوری نبینمش

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

[QUOTE=98273948]چن وقتشه[/QUOTE13روز دیگه 7ماه تموم میکنه 

همش میخوابه پسرم خیلی شیطونه ولی الان بیحاله بمیرم ولی اینجوری نبینمش

پسرم من سه روز تب داشت تا39درجه رفت  یه شب بستری شد ولی اینقد بی حال بود که نگو. اگه خدایی نکرده رفت بالا دکتر ببرش 

ی دکتر بردم سفیکسیم با مترونیدازول ایبوپرفون داد خوب نشد دوباره بردمش ی دکتر دیگه بود میگفت اشتباه کردی اینارو دادی بهش تبش40بود گفت بستری شه ی دکتر دیگه اومد گفت نمیخواد اینجا بمونه بدتر مریض میشه اموکسی کلاو داد با ایبوپروفن با شیاف گفت ببرش خونه مواظبش باش

پسرم من سه روز تب داشت تا39درجه رفت  یه شب بستری شد ولی اینقد بی حال بود که نگو. اگه خدایی نکرد ...

نیم ساعت پیش تب شو گرفتم 36بود الان برق رفت کولر خاموشه شد 37

نگفتن دلیل تبش رو؟ شکمش کار کرده؟ 

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت

هر وقت تب کرد سریع با پارچه نمدار کف پاها کف دست ها مفصل پشت زانو مفاصل دست زیر بغل پشت گردنش رو مرطوب کن سریع تب میاد پایین

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت