ی دکتر بردم سفیکسیم با مترونیدازول ایبوپرفون داد خوب نشد دوباره بردمش ی دکتر دیگه بود میگفت اشتباه کردی اینارو دادی بهش تبش40بود گفت بستری شه ی دکتر دیگه اومد گفت نمیخواد اینجا بمونه بدتر مریض میشه اموکسی کلاو داد با ایبوپروفن با شیاف گفت ببرش خونه مواظبش باش
😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
هر وقت تب کرد سریع با پارچه نمدار کف پاها کف دست ها مفصل پشت زانو مفاصل دست زیر بغل پشت گردنش رو مرطوب کن سریع تب میاد پایین
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت