2777
2789
عنوان

یه مشورت

93 بازدید | 19 پست

میگم یه ماه دیگه عروسی آجیمه..خونه من از خونه بابا 2ساعتی فاصله داره شوهرم میگه روز عروسی آماده شیم بریم شیراز .ولی خانوادم میگن دو سه روز قبل بیا..آخه یع شرایط خاص هم وجود داره که حق با شوهرمه..از طرفی همه میگن عروسی خاهرت میخای روز عروسی بری باید چتد روز قبل بری.من چیکار کنم؟؟؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نمیدونم شرایط چیه که میگی حق با شوهرمه

ولی من بودم عروسی خووووااااااهرم بود حتما از چند روز قبل میرفتم 

❤️برای همه 'خوب' باش، آنکه فهمید همیشه در کنارت و به یادت خواهد بود و آنکه نفهمید ... روزی دلش برای تمام خوبیهایت '' میشود ❤️
مشکل شوهرت چیه

میگه اونجا شلوغ میشه..دخترم سه سالشه خیلی شیطونه همش باید مواظبش باشیم .شب عروسی هم خابش نمیبره.فقط خونه خودمون رو برنامه هست.و یه سری مسایل دیگه که قابل بیان نیس

میگه اونجا شلوغ میشه..دخترم سه سالشه خیلی شیطونه همش باید مواظبش باشیم .شب عروسی هم خابش نمیبره.فقط ...

حالا شرایط هرجوری هم که باشه برای ۲شب قابل تحمله این روزا دیگه تکرار نمیشه و حسرت می خورید

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

حس ششم 🦋

lojkoo | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز