2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بگین

125 بازدید | 23 پست

تو جمع چطوری صحبت میکنین ، من کم حرفم میخام اجتماعی بشم میتونین راهنمایی کنین ،مثلا چی میگین ک هم شخصیتتون حفظ باشه هم صحبت کرده باشین و هم بقیه رو جذب خودتون کنین،بقیه دوس داشته باشن باهاتون وقت بگذرونن ،و من این خصوصیاتو ندارم راهنمایی پلیز 😥

هر وقت نظرمو بخوان حرف میزنم تو غیبتا  و بحثای خانوادگی و خواهر برادری بقیه اظهار نظر نمیکنم 

تمام خواسته هایت دست یافتنیست بشرط انکه خداوند در قلبت از الطاف بی چشم داشتش دمیده باشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سریع مجلسو دست میگیرم ب بقیه میگم چرا کم حرفید چه خبر چکارا میکنید با زندگی😅😅😆بعد دیگه اونام یخشون باز میشه

قد۱۷۰😶وزن فعلی۶۴🙁وزن هدف۶۰😆خواستن توانستن است😻💪 خداجوونی شکرت😍😘

نمیدونم چیکار کنی ولی من خیلی زود صمیمی میشم برعکس شوهرم  همیشه میگهدخیلی اخلاق خوبی داری اصلا تعارفی و خجالتی نیستم اگ برم خونه صد پشت غریبه در عرض پنج دقیقه صمیمی میشم باهاشون 

نمیخام دیگه از کم حرفی خسته شدم نتیجه مطلوبی هم نداشته 🤒

سعی کن حرفاییک میزنی منطقی باشه ینی محکمه پسند کم کم راه میفتی 

تمام خواسته هایت دست یافتنیست بشرط انکه خداوند در قلبت از الطاف بی چشم داشتش دمیده باشد