2777
2789

من دیروز سونو دادم فولیم 18 بود دکترم گفت ساعت 11صبح امروز یه دونه hcg بزنم و ساعت 11 شب چهارشنبه یعنی فردا شب برم اقدام یعنی 36 ساعت یعنی تخمک زودتر آزاد نمیشه؟شوهرمم امشب شبکاره نیستش . دکتر گفت برا پسر شدن 36 ساعت بعد حالا استرس دارم چکار کنم تا فردا نکنه آراد بشه و از دستم بره شما تجربه دارید؟

ای در دلم نشسته ، از تو کجا گریزم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل شمام ،آمپول زدم و درد تخمک گذاری دارم ،ولی همسرم  زیاد در دسترس نیس  

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
منم مثل شمام ،آمپول زدم و درد تخمک گذاری دارم ،ولی همسرم  زیاد در دسترس نیس    

وای خیلی بده منم هر ماه همین دردسرو باهاش دارم

تخمکت عزیزم تا۲۴ساعت میمونه برات..اسپرم ۷۲ساعت هست..اگه فرداشب هستش مشکلی نیسش

اگه 12 ساعت بعد آمپول ازاد شد چی؟ 24 ساعت بعد میشه 36 و فکر کنم فردا شب از دستم بره نه؟

من باری که زدم قشنگ متوجه تخمک گذاریم شدم ولی باردار نشدم

دقیقا چند ساعت بعد آمپول حس کردی تخمکگذاریتو؟ سایز فولیکولت چند بود وقت تزریق؟

قرار نیست حتما شب باشه ها.. عصر و هرتایم دیگه ای که باشه اقدامتو برو.. اگر آزاد بشع کل هزینه ای ک ...

مشکلم همینه فردا شب ساعت 10 میاد خونه فردا هم کلا نیست کارش دو شیفته مرخصی هم نداره