2777
2789
عنوان

خانما که آمپول hcgزدن بیایید کمککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 30 پست
تخمک تا 48ساعت میمونه منم امپول رو زدم دکتر گفت 36ساعت بعد یعنی فرداشبش اقدام کردم و الان باردارم ول ...

وای قربونت امید گرفتم دقیق بهم میگی سایز فولیکولت چند بود و چه ساعتی آمپول زدی و فرداش کی اقدام کردی؟

ای در دلم نشسته ، از تو کجا گریزم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فولیکولت چند بود؟

بیست و یک ، بعد چند ماه انتظار ، من تخمدان چپم لوله نداره ،فقط راسته ،اونم هر چند ماه یکبار فولیکول داره،حالا برعکس تخمدان چپم هر ماه بدون دارو سایزش خوبه،شانس منه دیگه

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
اشکار نداره از همین امشب اقدامتو برو..فردا شبم برو امید به خدا عزیزم انشالله همونی پیش میاد ک دلت م ...

اخه امشبم شبکاره صبح که رفته تا فردا شب ساعت 10 نمیاد  

ای در دلم نشسته ، از تو کجا گریزم....
وای قربونت امید گرفتم دقیق بهم میگی سایز فولیکولت چند بود و چه ساعتی آمپول زدی و فرداش کی اقدام کردی ...

روز سیزدهم رفتم سونو گفت فقط یدونه فولیکول داری اندازه ش رو نپرسیدم حالا بهم گفت فولیکولت کمه و احتمال بارداری کمه عصر همون روز ساعت 6 آمپول زدم و فرداشبش نزدیکی داشتیم 

وای خیلی بده منم هر ماه همین دردسرو باهاش دارم

تو امروز وفردا اقدامتوداشته باش به شبش فکرنکن..اسپرم تا۷۲ساعت ازبین نمیره اگه تخمکت ازادشداقات نبوددیگه نگران نیسی

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
اگه 12 ساعت بعد آمپول ازاد شد چی؟ 24 ساعت بعد میشه 36 و فکر کنم فردا شب از دستم بره نه؟

من امپول زدم دکتر گفت 12 و 36 ساعت بعدش اقدام کن.چون ممکن 12 ساعت ازاد بشه من خودم باردار شدم کلا تا اخر بارداری ی هفته جلوتر بودم معلوم.تخمک گذاری 12 یا 36 ساعت اتفاق افتاده

وای قربونت امید گرفتم دقیق بهم میگی سایز فولیکولت چند بود و چه ساعتی آمپول زدی و فرداش کی اقدام کردی ...

زودتر برو اقدام ،اسپرم زنده میمونه چند روز ،نگران نباش

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
عزیزم بعد اون چه روزای دیگه ای اقدام داشتید؟

یکی فردای آمپول و یکی ام دوروز بعدش از شانس بد اونماه رفتیم مسافرت یعنی 13ام که آمپول زدم 17ام رفتیم مسافرت و دیگه نتونستم اقدام کنم