بچه ها دوستم با یه پسری دوس بودو تو یه سال رابطه کامل داشتن باهم پسره گفته بود درس میکنم اما بعدا به بهونه ای جدا شد پسره الان دختره نامزد کرده به نامزدشم هیچی نگفته خودشم شرایطشو نداش بره دکتر درس کنه الان به نظرتون چیکار میتونه بکنه این پسریم که باهاش نامزد کرده از بچگی دختره عاشقش بود
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دختره باید به مسره بگه راستشو ولو به قیمت از دست دادنش
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
دختره عاشقش بوده یا از بچگیه دختره پسره عاشقش بوده؟ خب اگ اینکارو کرده مخفی کردنش چیه بگه اگ مشکلی داشت ینی اعتقاداتشون و افکارشون بهم نمیخوره ک اونم بعدا مشکلای دگ بوجود میاره اگرم مشکلی نداشت ک راحت میشه با ترمیم و نگفتن فقط صورت مسیله پاک شده مهم درون دخترس ک اذیته بهرحال
ای بابا بدبخت زود باور تنها راهش اینه ب محض عقد با پسره رابطه برقرار کنه سوالم پرسید چرا خون نیمد بگه برا بعضی از خانوما طبیعیه الان دکتر نمیبرن پسره اگ تیز باشه میفهمه ولی
انسانیت حکم میکنه بگه همونطور که اگه پسره رابطه داشته باید بگه ...گذشته اش هر طور که بوده به خودش مربوطه ولی نسئله جنسی اونم تو ایران نباید مخفی شه
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.