2777
2789
عنوان

لیزر دایود بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 39 پست
اگه یه مدت نری مرتب متوجه برگشتشون میشی من با دایود رفتم کامل برگشت داره شکمم کامل برگشت

مدتی نیس ک. 😐

۴ ساله انجام دادم

سالی یبار باید برم دیگه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فول بادی۴۳۰

خب توی سایت تخفیفان و... بگرد حتما با ششصد، هفتصد هم الکس پیدا میکنی، واقعا ارزش داره، من الان برای الکس جلسه ای ۶۳۰ میدم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
منم مدام تمدید میکردم دوسال حالا که تمدید نکردم متوجه شدم مثل شبه لیزر دایود

خب هر لیزری بری باید تمدید کنی دیگه!

تازه مال شمام ک دایود نبوده

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
خب هر لیزری بری باید تمدید کنی دیگه! تازه مال شمام ک دایود نبوده

چرا دایود بود شکمم دایود رفتم و بعد دوسال تمدید نکردم و کاملا برگشت داشت 

ولی الکساندار الان باردارم خیلی وقته تمدید نکردم و نازک ظرف شدن موها و برگشت قبل رو هم نداشته

چرا دایود بود شکمم دایود رفتم و بعد دوسال تمدید نکردم و کاملا برگشت داشت  ولی الکساندار الان ب ...

منظورم اینه دوسال رفتم و الان که تو بارداری تمدید نمیکنم متوجه برگشت شدم ولی الکساندرا برگشت نداشت برا من

کدومش خوبه؟

والا من خودم یک جلسه فعلا برای شار ژ، الکس دکا رفتم و فعلا راضیم، از کندلا هم همینجا دیدم خیلیها راضی بودن، کلا هرجایی که میری حتما آرم روی دستگاهشون رو با دقت بخون و توی نت سرچ کن

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
نه اصلا بیکینی الکساندرا رفتم خیلی راضیم هشتاد درصد رفته در هم میاد نازک و ظریف

عزیزم درسته ک میگن پوست اون قسمتهایی ک لیزر شده مث پوست بچه میشه لطیف و نرم و روشن؟؟؟

بازم خداروشکر که الحمدلله وگرنه والا بخدا☺😐