2777
2789
عنوان

لیزر دایود بده؟

272 بازدید | 39 پست

تو رو خدا بیاین من دوجلسه رفتم الان یکی از کاربرا گفت دایود بده برگشت داره،البته من تقریبا ۹۰درصد بدنم تو ماه درنیومده ولی دودل شدم برم بعد این همه هزینه بعد دربیاد تو رو خدا اگر کسی رفته بیاد بگه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرت گفته

۴ ساله با دایود لیزر کردم سالی یبارم تمدید میکنم

اصلا برنگشته. عاالیییه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

عزیزم من سال ۹۴ رفتم و تا آخر سال ۹۷ هم دائم شار ژ میرفتم، ولی از امسال حس کردم دوباره حجم موهام داره زیاد میشه، ادامه شار ژهامو با الکس دکا میرم، دردش هم وااااقعا با دایود قابل قیاس نیست چون خنک کننده داره، دقت شات بسیار بالایی هم داره، اگر تا حالا زیاد هزینه نکردی حتما الکس برو، الان جلسه ای چند میدی؟

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
چرت گفته ۴ ساله با دایود لیزر کردم سالی یبارم تمدید میکنم اصلا برنگشته. عاالیییه

خب مال من دقیقا الان بعد ۴ سال دوباره داره زیاد میشه، ادامه شو با الکس میرم، دوهفته پیش یک جلسه رفتم، دردش هم خیلی از دایود کمتر بود

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

بچه ها من با دستگاه لوترونیک کلاریتی لیزر انجام میدم 

شما کسی رو میشناسین بااین دستگاه انجام داده باشه؟؟نتیجشو میدونین؟

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡