سلام امروز بحث شد شوهرم گفت هیییچ کس مثل مادر نمیشه جا مادرم رو هیچ کس نمیگیره.اخه من با مادرشوهرم خوب نیستم این چیزارو که میگه عصبانی میشم دلم میخواد منو بیشتر مادرش بخواد.با اینکه مادرش بهم محل نمیزاره چیزی بهش نمیگه ولی اگه من کم محلی کنم میگه چرا به مادرم کم محلی میکنی.چرا همش هوای اونو داری .چرا ؟مگه نباید هوای زنش رو داشته باشه؟😔😔💔دلم شکست
مردا ذاتشون این شکلیه اینم بدون که اگه زبانی هم بگه تو رو بیشتر از مادرم دوست دارم دروغ میگه فقط برا دلخوشیه. من به این فک می کنم که پسر منم یه روزی منو اینجوری دوست خواهد داشت
فقط کارای منو میبینه کارامو کرده بودم منتظرش بودم زنگش زدم گفت مادرم رو بردم خرید خیلی دلم شکست خوشحال آماده شده بودم منتظرش بودم اون رو توی اُلویت قرار میده بعد از جلوم رد شدن مادرشوهرم نکرد یه کلمه بگه خرید کردم بیا خونمون شوهرم به مادرش نمیگه که چرا ب زنم نگفتی بیا اینجا ولی ب من میگه😞😔
دقیقا منم همین مشکل و دارم خدا لعنت کنه هرکسی که بخواد با این کارا زندگی ما رو بهم بریزه میفهمن که ما حرص میخوریم سر پسرس خالی میکنیم ولی اصلا براشون مهم نیست فقط به مقصودشون که چزوندنه برسن بسه
عزیزم هرکس جای خودش عزیزه من خودم پدرومادرم ودخترم وهمسرمو هرکدومو یه جور خاصی دوست دارم نمیتونم بگم اینو کمتر اونو بیشتر مادر و زن هرکدوم جایگاه خودشون رو دارن وعزیزن
خو راست میگه هر گلی یه بوی میده منم مادرم دوتا پسر دارم این همه واسه بچه هام زحمت کشیدم از خودم واسه شون گذشتم شوهرت راست میگه مادریه چیز دیگه است
خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه اینم ایدی تلگرامش Rostami146 خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن