2777
2789
عنوان

من یا مادرش؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 45 پست
اخه عروسو ب چشم هوو میبینن بخدا من ب شوهرم گفتم واسش انگشترطلا بگیره عید ۴۰۰ بهش عیدی دادم و...اصلا ...

مگه عروس باید به مادرشوهرش عیدی بده؟؟

محبت زیادی اصلا خوب نیست ها.

نه توهین و قهر

نه محبت زیادی

جفتش اثر منفی داره

ب اون نمیگه چرا به زنم زنگ نزدی چرا کم محلی کردی ولی ب من میگع خب یعنی چی؟

یاد همسر خودم افتادم .امروزم ی دعوا شدید کردیم بهم گفت امروز نری خونه مادرم و اگر اینکارو ادامه بدی جدا میشیم چون من دوماه خونه مادرش نرفتم .منم زنگ زدم   خونه مادرش بهشون گفتم واقعا من نمی تونم با شما ارتباط برقرار کنم .ب خواهراشم پیام فرستادم .فرص کن تولدم مادرش امد با حالت عصبی گفت چرا تولد گرفتی کلی غر غر و تولدم دعوا شد منم از اون موقع قهرم باهاشون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دو ساله عقد کرده ام من چون شوهرمو خیلی دوست دارم و هواشو دارم توقع دارم پیش مادرش هوامو داشته باشه ...

باور کن طبیعیه

منم مثل شما بودم. ولی بعد ازدواجم خیلی بهتر شد شرایط.با این که با مادرشوهرمم تو یه ساختمون هستیم.

انقد بهشون محبت میکنم که جای حرف نمیمونه.

دخترمم که بدنیا اومد ، احترام و توجهش بهم خیلی زیاد شد 

از عشق اوست هر که به جایی رسیده است.                  خیلی حسین(ع) زحمت مارا کشیده است...
مگه عروس باید به مادرشوهرش عیدی بده؟؟ محبت زیادی اصلا خوب نیست ها. نه توهین و قهر نه محبت زیادی ...

چ میدونستم گفتم گناه داره خودم بهش رو دادم دیروز میگه اگه پسرم حرف گوش میداد ی دختربااصل ونصب براش میگرفتم امروز ب شوهرم گفتم مگه ننت ملکه الیزابته ک منو درحد خودش نمیدونه

[QUOTE=98202512]دو ساله عقد کرده ام من چون شوهرمو خیلی دوست دارم و هواشو دارم توقع دارم پیش مادرش هوامو داشته باشه ...[/QUOTE

من تازه عروسم بمن عید هیچی ندادن تازه ازم عیدی هم میخواستن 😑😑😑😑

[QUOTE=98202901]رو ندین 

من امروز زنگ زدم بهشون گفتم اگر پسرتون میخواد با شما رفت و امد کنه مهریه منو کامل بده و بسلامت بره .رفتن تو مخم .امروز جشن ختنه لچه خواهرشوهرم بوده بجای اینک زنگ بزنن دعوت کن ک فلانی بیا و .. شوهرم گیر داده بزنگ ب خواهرم ک بهت بگه بیا .فشار من افتاد پایین انگار شاهزاده هستن ک من ب پای خواهرش برم