2777
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 51 پست
کتاب زیاد خوندم و سراغ دارم اما الان سرم شلوعه بعدا میگم

میشه الان بگی پول دستمه وگرنه خرج میکنم😥😥😥😥 شیطون میگه برو لاک بخر ولی میگم بزار کتاب بخرم بگو لطفا نذار پولمو هدر بدم😶😶😶😶

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه جدا باشه چیکار باید بکنم 🤔🤔🤔

باید کارت ملی ببری بهت تخفیف میدن 

اگه تعداد زیاد کتاب میخوای ۵تا یا ۳تا کارت ملی ببر 

من زیادکتاب میخواستم، فروشنده گفت سه تا کارت بیار کارت مامان و بابام رو هم برده بودم 

یاعلی 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

نمیدونم عزیزم...ماشهرستان هستیم کتابفروشی زیاد نیس تو شهرمون دوتا یا یه‌سه تا هس😑.شیرازش خعلی شکیل ...

واقعا 150 تومن؟

من یه دونه دارم حدود 12 سال پیش زمانی که راهنمایی بودم 3500 تومن گرفتم خخخ

نمیدونم عزیزم...ماشهرستان هستیم کتابفروشی زیاد نیس تو شهرمون دوتا یا یه‌سه تا هس😑.شیرازش خعلی شکیل ...

خب  خودت که گفتی، بخاطر جلد شکیل و کاغذشه که گرونه، وگرنه ناشرای دیگه با قیمت خیلی ارزونترهم دارن

اینترنتی بخر ، راحت!

دیجی کالا کتاب داره

خیلی از سایتای دیگه هم دارن

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
آره جمال زاده خوبن فانه...خوندم دارالمجانین وچنتا ک اسمش یادم نیس ولی بعضا اصطلاحات عربی میاره من مع ...

منم دیروز رفتم ملت عشق رو بخرم گرون بود بیخیال شدم کتاب بادبادک باز رو خریدم 25هزار ۳۰صفحه ازش خوندم خوشم اومده فعلا

بینوایانو بخون

باشه ویکتور هوگو خوندمش یکم ادامش میدم😉😉😉

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
دیگه کتاب هم نمیشه خرید،منم کتاب زیاد خوندم اکثرا رمان های خارجی میخونم،کتابهای سرگذشت نامه ذبیح الل ...

سلام

یه مقاله ای هست به اسم پدیده ای به نام ذبیح الله منصوری از کریم امامی اگه تونستی حتما بخون

مثل خون در رگ های من- شاملو محاکمه- کافکا عقاید یک دلقک- هاینریش بل اولین تپش های عاشقانه قلبم- ف ...

وافعا ممنون 😍😍😍😍😘😘😘😘😗😗😗😚😙😚😙😚😙😙😚😍😍😘😗😍😘

سلام یه مقاله ای هست به اسم پدیده ای به نام ذبیح الله منصوری از کریم امامی اگه تونستی حتما بخون

ممنون عزیزم،اینکه میگن خیلی واقعیت نداره کتاباش و همش تخیلات خودشه منظورتونه؟؟؟

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
سلام یه مقاله ای هست به اسم پدیده ای به نام ذبیح الله منصوری از کریم امامی اگه تونستی حتما بخون

حتما😉😉😉

میشه الان بگی پول دستمه وگرنه خرج میکنم😥😥😥😥 شیطون میگه برو لاک بخر ولی میگم بزار کتاب بخرم بگو ل ...

بینوایان 

دعبل و زلفا(یکم مذهبیه اما فوق العاده)

بلندی های باد گیر

اتش بی دود

مکر زنان

۹۰ داستان به روایت تاریخ

فرهنگ افسانه های مردم ایران به روایت تاریخ(نویسندش :علی اکبر درویشی)

قصه هایی برای فکر کردن(یکم بچه گانس اما خیییلی لذتبخشه)

شازده کوچولو

خاک آشنا(نویسنده:اسماعیل فتح)

داستان های عاشقانه ادبیات فارسی(نویسنده:اقبال یغمایی)

خمسه نظامی(شامل:لیلی و مجنون ،خسرو و شیرین،هفت پیکر،اسکندر نامه)

علیم فقط خداست
ممنون عزیزم،اینکه میگن خیلی واقعیت نداره کتاباش و همش تخیلات خودشه منظورتونه؟؟؟

عزیزی گلم. آره من مطالعات ترجمه خوندم اکثر کتابهاش یا از بیخ تالیف خودشه یا خیلی خیلی گسترش داده متن اصلی را

با این وجود روحش شاد چون بسیاری را کتابخوان کرده

اتفاقا شبا راحت میشینی میخونی واقعا کتاب گرون شده 

با اینکه گرونه من عاشق اینم شبا بشینم کنار کتاب خونه چراغ مطالعه روشن کنم کتاب دستم بگیرم بخونم

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡
بینوایان  دعبل و زلفا(یکم مذهبیه اما فوق العاده) بلندی های باد گیر اتش بی دود مکر زنان ۹۰ ...

عاغا ممنون بخاطر وقتی ک گذاشتی🤗🤗🤗🤗🤗🤗😊😊😊😊😊😉😉😉😉