سلام دوستان لطفا ی کتاب بهم معرفی کنید بخونم.دیروز مبخاستم ملت عشق رو بخرم گف ۸۰تومن نداشتم😢ولی بجاش ی کتاب خریدم عاااااااااالی کتاب زمستان از مهدی اخوان ثالث(ماث.امید)ینی عاشقش شدم😍😍😍😍.کتابای هدایتو خوندم کلن ب پوچی روی آوردم لطفا نگین از هدایت.عاشق اشعار صائب تبریزیم.تو برنامم هس هشت کتاب سپهری رو بخرم.ولی ۱۵۰تومنه تواین وضع اقتصادی😬😬😬😬😫😫😫😫😫😫😫.بیایین کتاب معرفی کنید با قیمت مناسب......
تو برنامم این ۳تا کتاب هس انشالله میخرم ب امید خدا اولیش هنرشفاف اندیشیدن-دومیش ملت عشق-سومیشم هشت کتاب سپهری😉😉
بیایین بگین دوس جونیا....😚😚😚😚
عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم. اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک) همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
هیچی میری سایت. استان و شهرتو انتخاب میکنی لیست کتابفروشی ها رو میاره. میری اونجا خرید میکنی فقط کارت ملی هم ببر. تا سقف ۱۸۰ هزار تومن شامل ۲۵ درصد تخفیف میشه. تو اخبار هم اعلام کرد
هرسال توي شهرمون دوبار تخفيف ٥٠ درصدي كتابه و كلي هم كتاب ميگرفتم اما امسال باهمون تخفيف بلدهم گرون بود و من چندتا بيشتر نگرفتم درعوض عضو كتابخونه شدم 😁