2777
2789
عنوان

کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 51 پست
ملت عشق 80تومن؟؟؟؟؟؟من پارسال خریدم بیست خورده با تخفیف پنجاه درصد،چقد گرون شده......ولی خیلی خوشم ن ...

آره بجان خودم ۸۰ تومن😢😢😢

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل خون در رگ های من- شاملو

محاکمه- کافکا

عقاید یک دلقک- هاینریش بل

اولین تپش های عاشقانه قلبم- فرخزاد

چهل نامه کوتاه به همسرم- ابراهیمی

چشمهایش-بزرگ علوی

یک عاشقانه ارام- ابراهیمی

بادبادک باز-حسینی

چهاراثر از فلرانس اسکاول

چهار میثاق- میگوئل روئیز

😁Just Smile

من بیشتر کتابای فلسفه میخونم 

کتاب فیزیک کوانتوم هم قشنگه 😁

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡
عه جدا باشه چیکار باید بکنم 🤔🤔🤔

هیچی میری سایت. استان و شهرتو انتخاب میکنی لیست کتابفروشی ها رو میاره. میری اونجا خرید میکنی فقط کارت ملی هم ببر. تا سقف ۱۸۰ هزار تومن شامل ۲۵ درصد تخفیف میشه. تو اخبار هم اعلام کرد

یا رفیق من لا رفیق له 
خب پی دی اف اشو دانلود کن بخون

پی دی اف حال نمیده

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡
آره بجان خودم ۸۰ تومن😢😢😢

دیگه کتاب هم نمیشه خرید،منم کتاب زیاد خوندم اکثرا رمان های خارجی میخونم،کتابهای سرگذشت نامه ذبیح الله منصوری رو خیلی دوس دارم

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش

كتاب ملت عشق خيلي قشنگه خيلي ارزشمنده

هرسال توي شهرمون دوبار تخفيف ٥٠ درصدي كتابه و كلي هم كتاب ميگرفتم اما امسال باهمون تخفيف بلدهم گرون بود  و من چندتا بيشتر نگرفتم درعوض عضو كتابخونه شدم 😁

هشت کتابو از کدوم انتشارات میخوای بخری که 150تومنه؟

نمیدونم عزیزم...ماشهرستان هستیم کتابفروشی زیاد نیس تو شهرمون دوتا یا یه‌سه تا هس😑.شیرازش خعلی شکیل وخوب بود وصفحاتش خعلی خوشگل واینا بود نمیدونم چرا گرونه آخه

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈