ادم اینارو میبینه بدتر غصه دار میشه.من خواهرشوهرم بهم گفت دخترم شب یلدا شکل گرفته. بعد من خیلی نارا ...
وقتی میفهمم دوستام بار دارن دیوونه میشم.یا کسی اذم میپرسه از نی نی خبری نیس؟؟؟میمونم چی بگم
میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم چه حکمتیه کسایی بچه دار میشن که زیادم نمیخوان حامله شن
خدا اصلا جای حق نشسته
میشه برای نی نی دار شدن منم ی صلوات بفرستین؟؟؟هر کی فرستاد بگه من براش دوتا بفرستم😘😘😘ساعت زندگیتو روی آدمای بی ارزش کوک نکن...یا عقب میمونی یا خواب میمونی
من دوساله منتظرم، این ماه تمام این کارایی که گفتی رو انجام دادم دعا کن دیگه باردار باشم دکتر گفت این ...
من ای یو ای کردم جواب نداد،بهترین دکترا رفتم چون شوهرمم مشکل داشت میگفتن نمیشه اما الان باردارم مثل یه معجزه بعد ۸ سال دوا درمون،امیدت ب خدا باشه و تموم