2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 37 پست
کارمند 1ساله استخدام شده

عقدت همچین طولانی نبوده دوست من چهارسال عقد بود تو هم بگو ی سال دیگه صب میکنم عروسی بگیر اصلا چرا هنوز معلوم نیس عروسیت کیه جهاز چیدی؟جهازو نهایت دو هفته قبل عروسی میچینن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله داشتیم کت شلوار پوشیدم دسته گل گرفته بود ارایشگاه هم رفتم رفتیم اتلیه عکس گرفتیم یه قاب بزرگ ...

هر چند من خودم خانواده شوهرم اون چیزی که دوست داشتم نبودن، ولی مهم خودشه.

تو هم یه مهمونی در حد ۱۰۰نفر با یکی دومدل غذا بگیر،لباس و ارایشگاه و اتلیه هم برو. من خودم چون تمام این خرجا با شوهرم بود خیلی راه اومدم باهاش. یکم مراعات کن، ماشینو هم که زده به نام تو، با ارامش و حبت کارتو پیش ببر، خانواده اش هم مهم نیست

پدرشوهرمن۵سال پیش بهم گفت بیا یه عقد محضری کنید بعد ماه صفر براتون یه جشن حسابی میگیرم حتی حلقه وطلا هم نگرفتیم حتی آرایشگاهم نرفتم.بعدماه صفرگفتن پول نداریم و نگرفتن .جشن حنابندون گفتن دستمون خالیه نگرفتن خرید عروسی منو نبردن.الان ک سفره عقد می بینم حلقه دست کردن عروس دومادو می بینم کادو دادن سر عقد و ...میخوام دق کنم با اینکه یه بچه هم دارم ولی من دیگه هیچ وقت عروس نمیشم .حداقل یه جشن کوچیک بگیر 

پدرشوهرمن۵سال پیش بهم گفت بیا یه عقد محضری کنید بعد ماه صفر براتون یه جشن حسابی میگیرم حتی حلقه وطلا ...

همینا برا دختر خودشون روزگار طرف رو سیاه میکنن

✌نیام رو میسازم تک نفره😍
اخه چیکارکنیم الان یک ساله عقدیم اگه میدونسم جشن نمیگیرن زودتر میرفتیم سرخونه وزندگی الان همه میگ ...

خب شما که اینهمه داری خرج میکنی یه جشن هم بگیرین میوه شربت و شیرینی بدین یا بستنی 

تالارا واسه مهمونیای بدون شام عصرا نوبت میدن ورودیشم فک کنم 2 تومن باشه