2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 37 پست

برا منم هیچی نیاوردن، فقط مامانم تولدم دعوتشون کرد تو رو دربایستی یه نیم اورد. والا خانواده اش هیچ عیدی و مناسبتی کادو نداد، عروسی هم هیچ خرجی نکردن، سر عقد هم کلا یه سکه تمام دادن. کل خرجی که برا عروسی پسرشون کردن، یه گوسفند قربونی بود+یک سکه تمام سر عقد+یه نیم تولد+یه نیم اولین بار که رفتم خونشون.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واسه چی شما رسم جهیزیه رو به جا اوردی وقتی اونا هیچ کاری نکردن؟

اخه چیکارکنیم

الان یک ساله عقدیم

اگه میدونسم جشن نمیگیرن زودتر میرفتیم سرخونه وزندگی

الان همه میگن بعد 1سال

بدون جشن بردش

خیلی زوره خب ماجهزیه رو چیدیم بابام کلی زحمت کشید 

پس اصلا زیر بار عروسی نگرفتن نرو چه رویی داره حالا که جهاز چیده شده و خیالش راحت شده میخواد با یه آتلیه سر و ته قضیه رو هم بیاره 

ناراحت نشی گلم ولی شوهرت از اون دودوزه بازای درجه یکه 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
وقتی اومد خواستگاریم گفت جشن رو میگیرم الان میگه ماشین خریدیم دستم خیلی خالیه کلی قرض دارم . ولی م ...

عزیزم خودش که میتونست این همه مدت برات یه چیز کوچیک بخره. حالا طلا نخره لباسی پارچه ای دستش بگیره از طرف خودش برات بیاره بگو منم ارزو دارم.بعدشم بگو قول دادی جشن بگیره یه جشن کمخرج با فامیل نزدیک حدودا ۱۰تومن درمیاد که حداقل ۳تومنم توش پول جمع میشه(بدترین حالت) یعنی نمیتونه ماشینشو بفروشه ماشین قدیمیتر بخره که ارزون باشه عروسیم بگیره؟ بنظر من انقدر راحت نرو بعدا تودلت بمونه و... حتماپیش مشاور برو

اره البته نصف هزینه اش رو بابام داد، چون تقریبا ما مهوناون بیشتر از دوبرابر بودن. جشن عقدم پدرم در حد ۱۰۰نفر گرفت برام. عروسیم حدود ۵۰۰ نفر مهمون بود، که ۱۵۰تا اونا و باقی ما

اخه چیکارکنیم الان یک ساله عقدیم اگه میدونسم جشن نمیگیرن زودتر میرفتیم سرخونه وزندگی الان همه میگ ...

ببین یه جشن کوچیک بگیر فقط خیلی نزدیکا. من خودم میگم چه خبر بود این همه ادم بیخود دعوت کردم. البته خانوادم قبول نمیکردن. اگه به خودم بود نصف فامیلی که دعوت کرده بودمو نمیگفتم.

پس اصلا زیر بار عروسی نگرفتن نرو چه رویی داره حالا که جهاز چیده شده و خیالش راحت شده میخواد با یه آت ...

خستم دیگه

ازهمه چی

بهم میگه بعدا میبرمت سفر کربلا یا یه جای دیگه

میدونید ماشین رو که خرید زد به نام من 

ولی خودش استفاده میکنه

حالا خانوادش خیلی زورشون اومده که ماشین40میلیونی رو زده به نام من

مادرشوهرم به شوهرم میگفت عروسی نگیر حتی جشن کوچیک

خستم دیگه ازهمه چی بهم میگه بعدا میبرمت سفر کربلا یا یه جای دیگه

بهش بگو باشه هرچی سرحرفت برا عروسی گرفتن موندی برا سفر رفتنم رو حرفت حساب میکنم 

بهدم سفر همیشه میشه رفت دیر نمیشه ولی عروسی فقط یک باره دوسه سال دیگه میشه کربلا و مکه رفت ولی دوسه سال دیگه که نمیشه عروسی بگیری 

طرح ازدواج آسان رو از نت پیدا کن خیلی طرح خوبیه میتونه با کمترین هزینه عروسی بگیره برات 

از تالار و فیلمبردار و آرایشگر همه چی هم دارن 

خیلی عقد طولانی بده. جشن عقد داشتی؟

بله داشتیم

کت شلوار پوشیدم

دسته گل گرفته بود

ارایشگاه هم رفتم

رفتیم اتلیه عکس گرفتیم یه قاب بزرگ

بعد اومدیم خونه جشن گرفتیم

کیک خامه دوطبقه و میوه و شیرینی هم داد