2777
2789
عنوان

جواب به جاریم چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 61 پست
 خودش ۴ سال بعد عروسیش باردار شده ولی نمیدونم چشه هی به من تیکه میندازه

خب بگو بهش مگه زبون نداری، بگو وااا نکنه خودت به زور دوا دکتر بعد ۴ سال حامله شدی به همه شک نازایی داری 

با خنده بهش بگو خاک بر سر بی عقلت کنن. 

خدا تو رو جاری من کرد تا به رفتارهای بچگونت بخندم

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بگو بهش مگه زبون نداری، بگو وااا نکنه خودت به زور دوا دکتر بعد ۴ سال حامله شدی به همه شک نازایی د ...

جواب خوبیه...😍

و خداوند سَر را آفرید تا روی گردنتان باشد نه در زندگی دیگران☺

کار ب حرف جاری بی ادبت ندارم.مثل یه خواهر بهت میگم شمایی که بچه نمیخوای ولی هر 6 ماه برو دکتر خودتو چک کن سونو بده یه ازمایش هورمونی بده بعضی وقتها پریودی منظمه ولی تخمدان تنبلی داره همسرتون هم بره ازمایش اسپرم بده اگه مشکلی نبود هروقت دوس داشتین اقدام کنید ولی اگه خدایی نکرده چیزی بود حتما هرچه زودتر اقدام کنید.منم تا دوسال اول بچه نمیخواستم ولی الان هم من هم همسرم درگیر هستیم اگه میدونستم 2سال زودتر بفکر می افتادم

ما آبادانیا   
کار ب حرف جاری بی ادبت ندارم.مثل یه خواهر بهت میگم شمایی که بچه نمیخوای ولی هر 6 ماه برو دکتر خودتو ...

مرسی دوست عزیز🌷🌸

جواب چی بدی؟ بگو به تو چه من بچه بیارم یا نه چه دخلی به تو داره؟ اصلا نازا باشم ، مشکل تو چیه؟ میمونم چطور اینقد احترام نگه میدارید، یوقتایی چشاتون رو ببندید ، دهن رو باز کنید بخدا جای دوری نمیره،  

حالا واقعا از رو بدجنسی میگه یا همینطوری حرف میزنه

نه میفهمم از رو بد جنسی...پس چرا فقط پیش خواهر شوهرم اینا میگه...همیشه هم میگه...یعنی اگه هفته ایی یه بار ببینمش همون روز میگه حتما...اخه یه بار بگه ...دو بار بگه چه لزومی داره همیشه بگه