2777
2789
عنوان

جواب به جاریم چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 61 پست
L به نظرم به دل نمگیر و به فکر جواب دندون شکن هم نباش داره باهات شوخی میکنه چون احساس صمیمیت داره هر ...

اصلا شوخی نیست لحن کلامش...بیشتر تمسخره

و خداوند سَر را آفرید تا روی گردنتان باشد نه در زندگی دیگران☺
جوابت دندون شكن بود مرسي

فدات

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه میفهمم از رو بد جنسی...پس چرا فقط پیش خواهر شوهرم اینا میگه...همیشه هم میگه...یعنی اگه هفته ایی ی ...

از خدا نمیترسن؟؟؟؟ بابا اونکه داده دل بشکنیم خدایی نکرده پسش میگیره بعضیا مادرزایی نفهمن والا😐

از خدا نمیترسن؟؟؟؟ بابا اونکه داده دل بشکنیم خدایی نکرده پسش میگیره بعضیا مادرزایی نفهمن والا😐

چی بگم والا

نه میفهمم از رو بد جنسی...پس چرا فقط پیش خواهر شوهرم اینا میگه...همیشه هم میگه...یعنی اگه هفته ایی ی ...

بگو چقد تکراری شدی یه سوژه جدید پیدا کن لااقل 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

من با دوستامو اشناها خیلی شوخی میکنم فحش میدم ناموسی نه بیشعور کثافت یا مثلا میگم خیر نبینی هیچ کسیم ناراحت نمیشه چون اخلاقم میدونن خودشونم عین منن ولی هیچ وقت ب شوخی نمیگم نازا یا پی دورت حمع شده اینا شوخی نیست شاید واقعا طرف نتونه باردار بشع دلش بشکنه این روو بدجنسی هست  

از این به بعد یه جور رفتار کن که حد و حدود خودشو بدونه، مثلا تو روش نخند با رفتارت حدشو بهش نشون بده ...

اخه به غیره جاری بودن نسبت فامیلی هم داره

من با دوستامو اشناها خیلی شوخی میکنم فحش میدم ناموسی نه بیشعور کثافت یا مثلا میگم خیر نبینی هیچ کسیم ...

خودمم میگم از رو بد جنسیشه...خودش چند تا بچه قد و نیم قد دورشه...

خودمم میگم از رو بد جنسیشه...خودش چند تا بچه قد و نیم قد دورشه...

بگو من اگه میخواستم مث تو فرت فرت بزام خدام داده بود والا گربه هم میزاد دیگه فیس دادن نداره بگو من روو برنامه پیش میرم اول روو خودم کار میکنم ببینم میتونم بچمو تربیت کنم از پس مخارجش بربیام بعد اقدام میکنم نه سالی یبار پس بندازم