2821
2789
عنوان

شیرخشک کمکی

1278 بازدید | 21 پست

سلام مادران دلسوز من چندبار در مورد مقدار شیرخشک کمکی پیام گذاشتم اما هنوز به جواب قطعی نرسیدم خواهش میکنم تعداد زیادی در این باره نظر بدن من پسرم چند روزه دیگه سه ماهش تموم میشه از همون ابتدا چون شیرم خیلی کم بود مجبور شدم شیرخشک در کناره شیرخودم بدم الان در کل شبانه روز دویست و پنجاه سی سی شیرخشک میخوره البته اینم بگم شیرخودم رو فقط صبح تا ظهر میخوره حالا با اینکه در کناره شیرم دویست و پنجاه سی سی شیرخشک میخوره اما بازم گرسنه هست و مدام دستاش رو میخوره و گریه میکنه حتی گاهی مجبور میشم چون پستونک نمیگیره شیشه خالی میزارم دهنش با ولع میخوره خواهشم اینکه راهنماییم کنید و بگید که حد اخر اندازه دادن شیر خشک کمکی چقدره که هم پسرم سیر بشه هم مشکلی پیدا نکنه ( این رو هم بگم جدول پشت قوطی شیر خشک مخصوص کسانی هست که شیر مادر اصلا نمیخورن ) ممنون از اطلاعاتی که میدین 

گلم این گه من بخوام برات توضیح بدم خیلی زمانبره چون من دقیقا این مراحل را طی کردم و میدونم چقدر سختهههه اینکه باید زمان بگیری شیر بدی اینکا زیاد از حد به بچه نوی و هزار تا فکر دیگه ...... گلم اولا که مطمعن باش بعد از مدتی اصلا شیر خودت را نمیخوره چون دقیقا منم شرایطم مثل شما بود و بچم دیگه تا آخر 4 ماه از من شیر خورد و دیگه شیر خشک 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بمیرم اصله شیشه خالی به بچه نده چون هوا را وارد معدش میکنی .... شما به اندازه وزن بچه باید برای شیر دادن توجه کنی .... باید بچه تو این سن تولد بین 700 تا 900 میلی لیتر شیر بخوره 

شير خودت براش خاصيت سير كنندگي نداره  شيشه خالي دل درد مياره براش وقتي ميبيني گشنشه ميزان شير ...

به نظر شما یعنی برای سی ، سی سی که یک کیله شیر خشک میریزم دوتا کیله بریزم .

نه اصلا هربار که شیر بخواد نیست این روش بسیار غلطیه حتی برای کسی که شیر خودش را میده... میل به مکیدن که غریزه بچه هست.. شما باید بین 6 تا 7 وعده آون میزان را که گفتم تقسیم کنی و بدی.... خانمی من خیلی وقت گذاشتم برای اینکار تا بفهمم چه میزان شیر برای بچه لازمه که نه چاق بشه الکی نه لاغر بمونه .....خیلی خیلی حواست را به بچت کن خواهش میکنم دقیق برو جلو 

... چون بچه نباید گرسنه بمونه ...

به نظر شما یعنی برای سی ، سی سی که یک کیله شیر خشک میریزم دوتا کیله بریزم .

نه اونجوری یبوست میگیره

هر ۳۰ سی سی یک پیمانه شیر

اللهم عجل لولیک الفرج♥️نذر ظهور صلوات🌹🌹🌹
نه اصلا هربار که شیر بخواد نیست این روش بسیار غلطیه حتی برای کسی که شیر خودش را میده... میل به مکیدن ...

به نظرشما حد اخرش چه مقدار شیرخشک هست که توی هفت دفعه تقسیم کنم ببخشید که میپرسم چون بچه اولم هست و کسی هم نیست که راهنماییم کنه

به نظرشما حد اخرش چه مقدار شیرخشک هست که توی هفت دفعه تقسیم کنم ببخشید که میپرسم چون بچه اولم هست و ...

گلم من خیلی برای بچتون و خودت ناراحت شدم چون دقیقا روزهای تو را گذروندم و هیچ کس نبود کمکم کنه فقط تحقیق کردم الانم باور کن از نگرانی که بچت سیر نباشه ایتقدر ناراحتمممممم ..... من فردا برات مینویسم چیکار کنی .... فقط بازم به دکتر بچت مشورت هم بکن... فقط وزن و قدش را هم بهم بگو که میزان دقیق شیر دستمون بیاد. .. اون چیزی که پشت قوطی شیرخشک نوشته بسیار درسته ولی چون شما شیر خودت را میدی یکم میزان ها بهم میخوره ... من ببلاک به بچم میدادم سختی  هر دو شیر همزمان اینه که بچه میلش به سیر افزایش پیدا میکنه و آگه زیاد هم بخوره هم رفلاکس میشه هم در آینده چاق    .. پس شما باید اول دستت بیاد چقدر شیر داری ... ببین من مطمعن بودم آگه بچم نیم ساعت هم یه سینه من را مک بزنه بیش از 30 سی سی شیر نمیاد پس من نیم ساعت شیر خودم را میدادم یه ربع یه سینه یه ربع یه سینه دیگه بلافاصله بادگلو میگرفتم و سریع شیرخشک ... حالا آگه قرار یه بچه شیرخشکی تو هر وعده مثلا 150 سی سی شیر بخوره من 30 سی سی خودم را کم میکردم 120 میدادم و کامل سیر میشد میرفتم ساعت میگرفتم برای وعده بعد ...

گلم من خیلی برای بچتون و خودت ناراحت شدم چون دقیقا روزهای تو را گذروندم و هیچ کس نبود کمکم کنه فقط ت ...

اول ممنونم که انقدر درکم میکنید واقعا من هم روزای سختی رو میگذرونم و از اینکه میبینم بچه ام گرسنه است خیلی ناراحتم دو هفته پیش وزنش کردم پنج کیلو بود پیش دکتر هم بردمش دکتر میگه چون خوب وزن داره و شیر خودتم میخوره بیشتر از صدو بیست سی سی نده اگرم گریه میکنه بزار بکنه اشکال نداره البته من توجه نکردم و تا الان دویست و پنجاه سی سی میدم منتهی اینکه سیر نمیشه به نظر شما از ظهر که دیگه شیرم رو نمیخوره در هفت وعده هر وعده شصت سی سی خوبه بهش بدم

عزیزم منم مشکل شما رو داشتم. بچه اگر گریه میکنه حتما گرسنشه. شما هر وقت که بچه گرسنه بود اول دوتا سینه خودت و بهش بده. وقتی حجم شیر داخل سینت کم شه خودش غر میزنه و ول میکنه اگر دیدی گریه کرد و سیر نشد. بازم شیر بده. البته شما نباید دیگه ۳۰ سی سی بدی. شما تعداد وعده ها رو کمتر و حجم شیر رو بالا ببر. مثلا هر ۴ ساعت ۶۰ تا بده بهش تا به شیشه هم عادت نکنه. 

2823
2791
2779
2792