2821
2789
عنوان

شیرخشک کمکی

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 21 پست
اول ممنونم که انقدر درکم میکنید واقعا من هم روزای سختی رو میگذرونم و از اینکه میبینم بچه ام گرسنه اس ...

پس گلم بزار من دقیق فردا رو نمودار بچم ببینم که تو ماه سوم تولد چند کیلو بود و من چقدر بهش شیر میدادم ... اینکه وزن گرفته و دکنر راضی هست یعتی داره سیر میشه اونکه بیشتر میخواد قطعا میل به مکیدن هست که بجه هایی که شیرخشک میخورن آین ولع را دارن ... قد را هم بگو به من و الان تو ماه سوم هستی یا آخرش من فردا از نمودار میبینم و برآن مینویسم ...

اول ممنونم که انقدر درکم میکنید واقعا من هم روزای سختی رو میگذرونم و از اینکه میبینم بچه ام گرسنه اس ...

گریه آخرین مرحله از گرسنگی ... اولین نشآنه مکیدن دست آگه گریه نکنه بعدش یعنی هیجی ... ولی اگر گریه کنه بعد مکیدن دست یعنی سیر نشده .... و اینکه مطمعن باشی بچت کولیک نداره  ..  بعضی وقتها هم مکیدن دست هم گریه از کولیک هست که آونم مرتبط یا شیر خودت که باید غداهایی نفاخ نخوری لبنیات نخوری چون اینا کولیک بچه را زیادمیکنه ..  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گریه آخرین مرحله از گرسنگی ... اولین نشآنه مکیدن دست آگه گریه نکنه بعدش یعنی هیجی ... ولی اگر گریه ک ...

اول گریه میکنه بعد دستش رو میخوره ، انقدر خوشحال شدم که یکی رو پیدا کردم که تو این زمینه اطلاعات خوبی داره و میتونم از راهنماییهاش استفاده کنم ممنون که انقدر مهربون هستین و برای من وقت گذاشتین

پس گلم بزار من دقیق فردا رو نمودار بچم ببینم که تو ماه سوم تولد چند کیلو بود و من چقدر بهش شیر میداد ...

ششم برج جدید سه ماهش تموم میشه و وارد چهار ماه میشه ، دو هفته پیش پنج کیلو شده قدش هم سی و پنج سانتی متر بود البته قدش رو دقیق یادم نیست حالا منم دقیق تر فردا میگم . بازم یک دنیا ممنون بابت وقت و راهنمایتون خیلی خیلی لطف کردید خدا بچه تون رو صحیح و سالم واستون نگهداره .

گلم من خیلی برای بچتون و خودت ناراحت شدم چون دقیقا روزهای تو را گذروندم و هیچ کس نبود کمکم کنه فقط ت ...

سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییهاتون میخواستم لطف کنید اگه بابت مقدار شیر خشکی که باید به بچم بدم با توجه به قد53 سانت و وزن 5 کیلوگرم و سن 3ماه چند cc(سی سی) در روز میشه.ممنون

سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییهاتون میخواستم لطف کنید اگه بابت مقدار شیر خشکی که باید به بچم بدم ب ...

سلام گلم .. گلم تو ماه 3 برای یه بچه با وزن 5 تا 6 کیلوگرم باید 5 بار یعتی 5 وعده هر وعده 6 پیمانه شیرخشک به اضافه 180 میلی لیتر آب داده بشه گلم.... شما حالا باید تقسیم کنی هر 5 بار در بک شبانه روز که بخواهی به بچه شیر بدی دقیقا چون فعلا دهری شیر خودت را میدی هم باید یه ربع از هر سینه بدی بعد بریم سر شیر خشک حالا باید 6 پیمانه درست کنی میایی برای امتحان ابتدا 4 پیمانه درست میکنی آگه سیر باشه مشخص میشه اگه گرسنه هم باشه بعد از خوردن این شیر اینطور معلوم میشه شما میایی اول بعد از دادن این شیر اگه همش را خورد بادگلو میگیری وقتی گرفتی باز یه دقیقه شیشه خالی را بزار جلو دهن بچه آگه بگیره یعتی گرسنه هست آگه نه که مشخص میشه هر وعده شما دو پیمانه شیر خودت داری و 4 پیمانه کمکی میدی تا بریم سر وعده بعدی .... گلم من تجربیاتم در طول این مدت هست اینا را اصله دکتر توضیح نمیده دکتر نمودار را میبینه آگه اکی باشه میگه به شما همین روند را ادامه بده حالا یه جیزی  می مونه آگه تا به الان وزن گیری بجه خوب بوده پس مشخص میشه شیز خودت هم خوبه که شما گفتی با 180 سی سی در روز فقط کمکی میدی یعنی 6 پیمانه میدی. در صورتی که در روز میشه با کمکی 30 سی سی 

سلام گلم .. گلم تو ماه 3 برای یه بچه با وزن 5 تا 6 کیلوگرم باید 5 بار یعتی 5 وعده هر وعده 6 پیمانه ش ...

ممنون عزیزم خیلی خیلی لطف کردی بی نهایت سپاسگزارم