2777
2789
عنوان

موقع سزارین...

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 46 پست
عزیزم ببخشید خندم گرفت😂😂

البته خودشون بیهوشم کردن😐😬

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترم منو بی حس کرد کلا درجریان همه چی بودم.سوند،درد نداره فقط،حس،بدی به ادم دست میده فک کن یه چیزه اضافی ازت اویزون باشه

❤اللهم صل علی محمد وال محمد❤اللهم عجل لولیک الفرج❤

سلام

من دوبار سز کردم

هردوبار هم دکتر زنان منو فرستاد پیش دکتر متخصص بیهوشی

هر دو بار هم دکتر بیهوشی منو متقاعد کرد که بی حسی بهترین راهه.فقط فک کنم وقتی مریض اورژانسی باشه خود دکتر بیهوشی تصمیم میگیره که بی حس کنه یا بی هوش.اگه دومین سزرینت باشه معمولا هر روشی که تو سزرین اولت انجام دادن،همون رو برای سزرین دوم هم انجام میدن

سوند رو قبل از بیهوشی یا بی حسی میزنن.درد هم نداره.یه نفس عمیق قبلش بکش.اصلا درد نداره

انشاءالله به سلامتی بری عمل کنی و بیای.موفق باشی

نخود هر آش نشو ............

بستگی به دکتر داره.

من که اول سوند وصل کردن برام.درد نداره.ولی خب یه جوریه دیگه.

چون صبحانه خورده بودم و عملم یهویی شده بود.دیگه بی حس شدم.و بعدش یه آمپول زدن داخل سرمم که خوابم برد وقتی بیدار شدم همه چی تموم شده بود🤣...خلاصه که چیزی نفهمیدم... و درداش بعدش بود 🤗 که کُلی خودمو لعنت میکردم😁 دو هفته دردِ بی وقفه... شیاف هم کار زیادی نمیکنه واسه تسکین دردا...😑

سلام من دوبار سز کردم هردوبار هم دکتر زنان منو فرستاد پیش دکتر متخصص بیهوشی هر دو بار هم دکتر بیه ...

ممنون عزیزم از توضیحاتت.ان شاءالله

خدایا به معجزت ایمان آوردم عاشقتم

پس درواقع همتون سزارین کردین

دلیل اینکه دکترتون سزارین رو قبول کرد چی بود؟

من تازه نصف بارداریمو طی کردم ولی از الان استرس زایمان رو دارم

جای عملتون زود خوب شد؟

از طبیعی بیشتر میترسم

میخوام سزارین بشم

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست

چرا همه میگین سوند درد نداره واسه من بدترین قسمت روز زایمان همون سوند بود بیحسی م بودم 

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792