2777
2789
عنوان

موقع سزارین...

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 46 پست
پس درواقع همتون سزارین کردین دلیل اینکه دکترتون سزارین رو قبول کرد چی بود؟ من تازه نصف بارداریمو ط ...

والا من چندساله پیش این دکتر میرم میدونه میترسم از طبیعی چون معاینه رو هم‌به زور تحمل میکنم گفت خیلی سخت شده قوانین ازم خواست یه نامه از یه متخصص ارتوپد یا کلیه یا چشم بگیرم‌که نتونستم بگیرم بعد گفت حداقل برو پیش روانپزشک نامه بگیر که ترس از زایمان طبیعی داری بذارم رو‌پروندت که‌اونم نگرفتم خخخ.فعلا که قراره یکشنبه برم‌برای سزارین خدا بخیر بگذرونه

خدایا به معجزت ایمان آوردم عاشقتم
چرا همه میگین سوند درد نداره واسه من بدترین قسمت روز زایمان همون سوند بود بیحسی م بودم 

شاید بد زدن برات چون من یه بار کیست عمل کردم زدن برام خیلی سوخت یه لحظه بعد که دیگه رفتم بیهوش شدم و بهوش اومدم چیزی حس نمیکردم‌فقط رو‌مخم بود سوند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من چندساله پیش این دکتر میرم میدونه میترسم از طبیعی چون معاینه رو هم‌به زور تحمل میکنم گفت خیلی ...

پس همشون نشد

چطور قبول کرد سزارین کنی؟

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست
شاید بد زدن برات چون من یه بار کیست عمل کردم زدن برام خیلی سوخت یه لحظه بعد که دیگه رفتم بیهوش شدم و ...

دقیقا خیلی رومخه 

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.
پس همشون نشد چطور قبول کرد سزارین کنی؟

قبول کرد دیگه خودش گفت تورو باید سزارینت کنم خیالمون راحت بشه چون میدونه میترسم

اگه بی حس شدی نباید سرتو تکون بدی وگرنه سردرد خیلی بدی میگیری که خوب شدنی نیست.

من یک روز بعد که مرخص شدم، از خوشحالی که دارم میرم خونه سرمو تکون داده بودم و حواسم نبود.و به سرعت برق و باد سردرد وحشتناکی گرفتم که تا ۲۴ساعت منو درگیر کرد و بعد به دکترم گفتم و برام یه آمپول نوشت که زدم و نمیدونم چقدر طوول کشید تا سردردم خوب بشه.

ولی کمردرد نگرفتم.فقط کمرم خشک شده بود و صاف نمیشد.🤦‍♀️🤣

اگه بی حس شدی نباید سرتو تکون بدی وگرنه سردرد خیلی بدی میگیری که خوب شدنی نیست. من یک روز بعد که مر ...

چطور میشه سر تکون نداد ؟خب شیردهی به بچه هست یا مثلا میان ملاقات آدم مثل آدم آهنی باشیم یعنی؟تا چند ساعت نباید تکون داد؟

تهران

نه من ارومیه هستم

گفتم ببینم دکترت رو میشناسم منم برم.ببخشیدا فضولی نشه

قراره بیمارستان خصوصی عمل بشی یا دولتی

هزینه هاشو بهتون گفتن؟

نه من ارومیه هستم گفتم ببینم دکترت رو میشناسم منم برم.ببخشیدا فضولی نشه قراره بیمارستان خصوصی عمل ...

خواهش میکنم.خصوصی اما با بیمه تامین اجتماعی یه تومن کم‌میشه تکمیلیمم با این بیمارستان قرارداد داره یه سری ما بالتفاوت باید بدم‌احتمالا.کلا ۵٫۵گفتن بیمارستان که گفت با تامین اجتماعی میشه ۴٫۵.تکمیلی هم‌که سقفش هرچقدر باشه کم‌میشه.حالا نمیدونم چه خرجایی اضافه میشه 

خواهش میکنم.خصوصی اما با بیمه تامین اجتماعی یه تومن کم‌میشه تکمیلیمم با این بیمارستان قرارداد داره ی ...

ممنون از راهنماییت خانومی

ایشالله زایمان خوبی داشته باشی

و گل پسرت با عشق بزرگ کنی

چطور میشه سر تکون نداد ؟خب شیردهی به بچه هست یا مثلا میان ملاقات آدم مثل آدم آهنی باشیم یعنی؟تا چند ...

سر رو میشه یکم تکون داد ولی اینکه به شدت به اطراف تکون بدی نه.

و مهم ترش اینکه به هیچ عنوان سرتو پایین نیار و پایینو نگاه نکن. به محض اینکه سرتو پایین بیاری تموم موادِ بی حسی جریان پیدا میکنه و به سمت سرت میاد و میشه سردرد،گوش آدم انگار توش هوا یا زنگ میشه.بدترین سردردِ

سر رو میشه یکم تکون داد ولی اینکه به شدت به اطراف تکون بدی نه. و مهم ترش اینکه به هیچ عنوان سرتو پا ...

ممنون.خدا خودش کمکم کنه