2777
2789
عنوان

شماهم کسلید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 54 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه آهنگ شاد بذار وبپر برو کاراتو بکن من وقتی بی حالم یه آهن شاد باصدای بلند میذارم خود به خود با ریتم ازجام پامیشم

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
مرسی عشقم... فقط از استرس قلبم داره مییاد تو دهنم

❤❤❤

طبیعیه گلم

گل گاو زبون بخور آرومه آروم میشی

حسابی هم به خودت برس ک اعتماد به نفست بره بالا😘

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁

دقیقا منم همینجوری ام.بعدازظهرا میرم سرکار اما حال ندارم دیگه.تو خونه ک هیچ کاری نمیکنم.اکثر اوقات شوهرم ظرف میشوره و کارارو میکنه.یه بار غذا درست میکنم ک واسه شونصد دفعه بعدش بخوریم.باشگاه هم میرفتم.الان حال اونم ندارم.اصن بی انگیزه ام.دلم میخواد ففط بیفتم یه جا.هیچ حرکتی نکنم

آهن شاد از کجا باید گیر بیاریم؟ 😜

ازنت دانلود کن

آهنگ هاوانا من تازگیادانلود کردم بدک نیست

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
دقیقا منم همینجوری ام.بعدازظهرا میرم سرکار اما حال ندارم دیگه.تو خونه ک هیچ کاری نمیکنم.اکثر اوقات ش ...

وای خیلی بده...من تازه عصرباید واسه ناهار شوهرم غذا درست کنم... کیک هم دوست دارم بپزم ولی انقد بیحوصلم میدونم ک خراب میشه...

وای خیلی بده...من تازه عصرباید واسه ناهار شوهرم غذا درست کنم... کیک هم دوست دارم بپزم ولی انقد بیحوص ...

شوهر و بچم ک بیشتر اوقات نون و پنیر و از این جور چیزا میخورن.چون واقعا حال ندارم غذا بپزم.نمیدونم چ خاکی تو سرم بریزم.