2777
2789
عنوان

ژله

204 بازدید | 20 پست

خانما من دارم ژله 3 طبقه مثل کیک درست میکنم

چون تقریبا سایزش بزرگ هست سه تا قابلمه چدن انتخاب کردم که نچسبه بهش

چون باید از قالب برگردونم مایع رو هم کمی غلیظتر درست کردم

راحت از قابلمه جدا میشه

ولی وقتی میخوام برگردونم از وسط میشکنه و مجبورم دوباره بن ماری کنم و بزارم یخچال. راهکار بدید تو روبخدا. کلافه شدم. هیچ وقت اینطور نمیشد. بنظرتون کنارش اب بریزم تا سر بخوره از قالب جدابشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کف قالب( هر جنسی که هست) باید از قبل حسابی چرب شه

بعد موقع برگردوندن کناره های ژله رو اروم از دیواره قالب با دست جدا کن بعدم قالب رو برگردون درسته برمیگرده و هیچ مشکلی براش پیش نمیاد

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
کف قالب( هر جنسی که هست) باید از قبل حسابی چرب شه بعد موقع برگردوندن کناره های ژله رو اروم از دیوار ...

چرب هست. مشکلی در جدا شدن ندارم. کاملا جدا میشه ولی تاقالب رو کف سینی میزارم و برمیگردونم از وسط میشکنه

چرب هست. مشکلی در جدا شدن ندارم. کاملا جدا میشه ولی تاقالب رو کف سینی میزارم و برمیگردونم از وسط میش ...

خیلی غلیظش نکن موادشو

چون وقتی غلیظ باشه سفت میشه بافتش دیگه اون حالت ارتجاعی رو نداره

برای هر بسته یک لیوان دسته دار فرانسوی اب جوش

و همون لیوان اب سرد

معیارت اینا باشه هیچوقت این مدلی نمیشه

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
خیلی غلیظش نکن موادشو چون وقتی غلیظ باشه سفت میشه بافتش دیگه اون حالت ارتجاعی رو نداره برای هر بست ...

نه عزیزم چون حالت کیک هست باید غلیظ تر باشه و بستنی ترکیب داره باید اب سرد حذف بشه

سفارش دادن دارم برای کسی درست میکنم

سابقه نداشت اینطور بشه

فکر کنم چون دیواره قابلمه بلند هست طفلی تا بخواد این ارتفاع رو طی کنه میکشنه