2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ادمای قدیمی خیلی اطلاعات دارن.معمولا تو جاهایی که تنگ و تاریک باشه یا درخت و جنگل باشه هستن اکثر ...

پارسال تابستون که رفته بودیم مسافرت یه خونه تو جنگل گرفتیم شب که شد وحشتناک مامانمو اذیت میکردن دیگه بالا سرش تا صبح قرآن خوندیمو مامان بزرگم زیر بالشش چاقو گذاشت درست شد

پارسال تابستون که رفته بودیم مسافرت یه خونه تو جنگل گرفتیم شب که شد وحشتناک مامانمو اذیت میکردن دیگه ...

الاهی بمیرم میفهمم حالشو.پیش دعانویسی جایی ببرینش شاید حل بشه

من که انقد همه چیو تو این زندگی به یه ورم میگیرم هر روز جن میاد جلوم دلقک بازی در میاره ازم نا امید ...

جدی خوش به حالت؟ کاش روحیه من اینطوری بود؟  ۱۰ ساله دارم آرامبخش قوی می خورم

از بس همه مسائل کوچیک و بزرگ را برای خودم غصه بزرگ کردم و هی نشستم بهش فکر کردم و هی غصه خوردم و ناامید شدم

ببخشید یه سوال شما اگر یه بیماری هم خیلی اذیتتون کنه باز غصه نمی خورید؟؟؟؟ من برای یه سردرد، اگزمای کف دست که سه ساله بیچاره م کرده از پوست ریزی و خارش زیاد و خشکی تا مشکلات گوارشی متعددی که دارم همش می شینم شب و روز غصه می خورم گریه می کنم از زندگی ناامید ناامیدم

مجردی در ۳۴ سالگی و افسردگی شدید ۱۰ ساله و مصرف آرامبخش های قوی از یه طرف دیگه از زندگی ناامیدم کرده و هی می شینم تنهایی گریه می کنم

همیشه فکر می کنم فقط من یه نفر تو دنیا این مشکلات را دارم و بقیه خوش و خرم هستند همش میگم من چرا باید انقدر ضعف جسمی داشته و با یه سرما و گرما فوری مریض بشم و بیفتم تو رختخواب

دائم با خودم درگیرم در جنگ و ستیزم به خودم بد و بیراه میگم خیلی از شب ها با گریه خوابم میبره

حالا با این اوصاف با این مشکلاتی که من دارم حق دارم انیدر غصه بخورم یا نه؟ یا مثل شما بیخیال باشم ؟

حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢
جدی خوش به حالت؟ کاش روحیه من اینطوری بود؟  ۱۰ ساله دارم آرامبخش قوی می خورم از بس همه مسائل ک ...

عزیز دلم تاپیک اول منو بخون منم مشکلاتم زیاااااده اما میدونی فدای تو بشم اگه بخوای فکر کنی هر چی بیش تر به خودت سخت بگیری و لحظه های شادت رو به به غم تبدیل کنی روزی خدا برات جبران میکنه و دلش واست میسوزه سخت در اشتباهی تا وقتی یاس و ناامیدی رو تو دلت جا دادی تا وقتی غم رو تو دلت جا دادی هیچ وقت هییییچ وقت خوشی جاشو نمیگیره سمینار های انگیزشی شرکت کن حتمن بدون تا وقتی انرژی منفی اطرافت داری هیچ وقت اتفاقای خوب برات نمیفته این پیامتو شب غدیر خوندم واست دعا کردم خواهرم من به این جمله اعتقاد دارم زمان بندی خدا حررررف ندارد شاد باش و بخند البته یه روزایی واسم خییییلی سخته خیییییلی من حتی یک بار از فشار زیاد اقدام به خودکشی کردم که ناموفق بود خیلی دلم میخواد بهتر شی منم خییییلی اوایل با کوچک ترین ناراحتی غصه میخوردم اما دیدم شرایط بهتر نمیشه که بدتر میشه وقتی دلتو پر ناامیدی کردی جای خدا تو دلت نمیمونه خدا رو بغل کن و در آغوش بگیر بدون خیییییلی دوست داره خیلی 

همیشه قوی باش 😊 اگه نمیتونی اَداشو دربیار 
جدی خوش به حالت؟ کاش روحیه من اینطوری بود؟  ۱۰ ساله دارم آرامبخش قوی می خورم از بس همه مسائل ک ...

میدونستی هر دردی ریشه ی روحی داره مثل یاس غم اضطراب و..... 

همیشه قوی باش 😊 اگه نمیتونی اَداشو دربیار