2821
2789
بنظرت نی نی من چیه دخمله  دختر دماغ گنده😄😅تا عکس سونو دیدم گفتم مول بذارم کنار دماغش عمل کنم

من‌با اینکه‌خودم‌ مامایی خوندم اصلا نمیتونم تشخیص بدم بخدا

کلا نوزادا همشون دماغ گنده ان بعد خوب میشن

خدایا اینبار کنجدمو سالم بذار بغلم🙏🙏🙏🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من‌با اینکه‌خودم‌ مامایی خوندم اصلا نمیتونم تشخیص بدم بخدا کلا نوزادا همشون دماغ گنده ان بعد خوب می ...

تازه چونه هم گنده بنطرم یا عکسش بده ؟تازه پاهاش کجاس من نمیدونستم عکس ان تی پا هم میندازه 

این سونو انومالی عزیزم؟ اخی عزیزدلم چه بانمکه😍

آره.۱۸ هفته.مرسی😙😙😙

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
تازه چونه هم گنده بنطرم یا عکسش بده ؟تازه پاهاش کجاس من نمیدونستم عکس ان تی پا هم میندازه 

بعضی جاها پا نمیذارن تو عکس نگران نباش اینهمه استرس برات خوب نیس تازه فندق من مث خودم لپ لپیه😂

خدایا اینبار کنجدمو سالم بذار بغلم🙏🙏🙏🙏
وای خداااا ادم دلش میخاد شکمش شیشه ایی بود هی میدیدش 

آره واقعا😍😍😍بزرگترکه بشه قشنگ حسش میکنی.من میفهمیدم دستش کجاست پاش کجاست.لاغر بودم شکمم چربی نداشت.آخراش که خیلی بزرگ شده بودو جاش تنگ بود پاهاشو که فشارمیداد قالب پاش از بیرون معلوم میشد.😍😍😍بادستهاش زیر دلمو چنگ میزد قلقلکم میومد.😍😍😍

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
نترس بابا سالم باشه اینا عکسای فضایین سونوها میدن 

ان تی خوب بود خداروشکر ازمایش خونم دو روز دیگه جوابش میاد اخه گفت خیلی کوچیکه بنظرم خیلی بزرگش کرد که تین شکله اخه سونو ۹ خفته اش خیلی قشنگتر بنطر میومد

راستی عزیزم انومالی چجور دستگاه شنیدم فقط از رو شکم نیست درسته؟؟؟

همون سونو هستش.از روی شکمه.

نی نی شما چی بود😊

پسربود.وقتی تو ۳ بعدیش دیدمش کاخ آرزوهام فرو ریخت.آخه کپی عمش بود😭😭😭همون عمش که بهش ویارداشتم.😣😣😣

پس این که میگن دستگاه از پایین میفرستن چیه؟دیدم یه خانومه گفت تو انومالی هست

اون شاید مشکلی داشته.