2821
2789

[QUOTE=98035401]پسربود.وقتی تو ۳ بعدیش دیدمش کاخ آرزوهام فرو ریخت.آخه کپی عمش بود😭😭😭همون عمش که بهش مبارکت باشه عزیزدلم حالا پسر منه بدبخت خو اگه دختر باسه دماغ گنده

😆😆نی نی منم حالا که فکرم داره میخوره کپی مادرشوهرم دماغش

خدا کنه چون عکس بزرگ کرده اینجور باشه والا دماغ گنده بشه دپرس میشم حسابی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😭نی نی من انگار شبیه خودم نیست عکس ان تی که اینجور 

بچه من تو ان تی کپی خودم بود.لب و گونه و پیشونی و بینی عین خودم بود‌.۱۸ هفته که عکس رنگی دادن کپی عمش بود😭😭😭😭وقتی دنیا اومد خیلی شبیه عمش بود.همه میگفتن خیلی زشته.دکتره سر عمل گفت چقدزشته شبیه خودت نیست اصلا.😭😭😭 الان کم کم داره چهرش برمیگرده.خیلی شبیه برادرم شده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بچه من تو ان تی کپی خودم بود.لب و گونه و پیشونی و بینی عین خودم بود‌.۱۸ هفته که عکس رنگی دادن کپی عم ...

حالا پسر😭 اشکال نداره

مال من هنو اینجور که گفت اندام مردونه ندیده دخار دماغ گنده😣

اینم ۱۷ هفته و ۵ روزش که داره به دوربین لبخند میزنه😂😂😂😂

عزیزم این سونو۴بعدی هستش ک رفتی؟

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
آره واقعا😍😍😍بزرگترکه بشه قشنگ حسش میکنی.من میفهمیدم دستش کجاست پاش کجاست.لاغر بودم شکمم چربی نداش ...

وااای شاید باورت نشه اشکام دارن میریزن یهو همه چی فیلم هندی شد شوهرم زنگ زد گفت تا اخر هفته تعطیلن گفت میای بریم شهرستان منم بش گفتم جنسیت معلومه گقت حتما میریم وای خدایا

خدایا اینبار کنجدمو سالم بذار بغلم🙏🙏🙏🙏
[QUOTE=98035401]پسربود.وقتی تو ۳ بعدیش دیدمش کاخ آرزوهام فرو ریخت.آخه کپی عمش بود😭😭😭همون عمش که ب ...

😂😂😂😂خدانکشت دختر.

خواهرشوهرم دوتا بچه داره هردو کپی مادرشوهرشن.😂😂😂هیچ بویی ازمادرشون نبردن.دماغها کوتاه و پهن و گشاد.لب دوتا خط نازک چشم درشت.من دوسشون دارم.بانمکن.سالم باشه عزیزم.چهره مهم نیست.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
نمیدونم اخه من تجربه ندارم برا همین برام عجیب بود چحوریه

من که تاحالا سونوی واژینال نشدم.تو بارداریم هم واژینال نکردن.اگه مشکلی داشته باشی ازپایین میبینن.

پس این که میگن دستگاه از پایین میفرستن چیه؟دیدم یه خانومه گفت تو انومالی هست

اون سونو واژینال آنومالی از رو شکم

پس چرا من تو هفته۲۰ سونو آنومالی سه بعدی اصلا هیچی از صورتش واضح ندیدم

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
اون سونو واژینال آنومالی از رو شکم پس چرا من تو هفته۲۰ سونو آنومالی سه بعدی اصلا هیچی از صورتش واضح ...

از رو شکم انجام میدن انومالی؟؟؟اخه دیدم یه خانومه گفت واژینال خواستم ببینم شکم یا واژینال میفرستن 

حالا پسر😭 اشکال نداره مال من هنو اینجور که گفت اندام مردونه ندیده دخار دماغ گنده😣

نگوووووو!دلت میاااااد؟بچه تا بزرگ شه هزارتاچهره عوض میکنه.اگه پسر بوداز رنگ بیضه هاش میتونی تشخیص بدی بچت سفیدپوست میشه یا سیاه.اگه رنگش روشن بود سفید میشه اگه سیاه سیاه بود سبزه میشه.این تکنیک خودمه😉😂😂😂به خواهرشوهرم گفتم پسرت سیاه میشه گفت نه بابا سفیده.گفتم خواهی دید.الان سیاه سوختس😁😁😁

عزیزم این سونو۴بعدی هستش ک رفتی؟

آره.