2821
2789
دیدی قیافشو؟😍😍😍😁 دستشو برده پشت سرش از زیر داره نگاه میکنه😂😂😂منو بغل کرده.😍😍😍

اررره خیلی قشنگهههه عزیزدلمممم خدا حفظش کنه😍

خدایا اینبار کنجدمو سالم بذار بغلم🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحتم چرا این سکلیه تازه فعلا گفته اندام مردونه ندیده خیلی ناراحتم دختر دماغ گنده چونه بزرگ ب ...

تازه گفت کوچیکه نمیتونم درست بگم فعلا اینجور دیدم یکماه دیگه بیا تا بگم قطعی تازه جا خوب سونو رفتم 

پیشونی من میفهمم پیشونی نی نیت به پسر میخوره  ولی عکس من اینقد بد حتی نمیتونم تشخیص بدم

عاقا سونو زنگ زدم گفت مشخصه الان جنسیتش 😍 وای دل تو دلم نیست ک‌برم

از طرفی میخام جشن بگیرم باید برم شهرستان پیش اقوام اگه امروز برم سونو ک فک نکنم شوهرم منو‌ببره مرخصی نداره 

خیلی ناراحتم چرا این سکلیه تازه فعلا گفته اندام مردونه ندیده خیلی ناراحتم دختر دماغ گنده چونه بزرگ ب ...

ن‌ بابا این چه حرفیه خیلیم خوشکله دلتم‌ بخواااد😍😍😍

وااای مااادر چقد بامزس 

آره😀😀😀هروقت میبینم دلم غش میره.واسه ژستهاش.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
ضایع شدم گفت از پونزده هفته معمولا مشخصه حالا شوهره رو‌چجوری زاضی کنم؟؟؟ خودمو بزنم‌ب دلدرد برم برام ...

😂😂😂😂

چرانمیره؟دوس نداره ببینه بچش چیه؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اررره خیلی قشنگهههه عزیزدلمممم خدا حفظش کنه😍

مرسی.دومی رو هم ببین.دستشو گذاشته رو گوشش صورتشو پوشونده😂😂😂بلا بود ازاول.دکترو اذیت میکرد.