2821
2789
اگه اینجور پایین تنش همینجور که فلش کشیده پسر خوب

اینو دوستمم فرستاد من نتونستم بفهمم یعنی چی اما دوستم میگفت طبق این عکس مال تو پسره 

خدایا اینبار کنجدمو سالم بذار بغلم🙏🙏🙏🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینم ۱۷ هفته و ۵ روزش که داره به دوربین لبخند میزنه😂😂😂😂

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اره تازه ی عکسم از صورتش داد فیلمم گرفتم از وقتی سونو میکرد خیلی واضحه 

مال من اصلا واضح نبود حتی پا نداره سرش خیلی بزرگ کرده تو عکس وایسا بفرستم ببینش خورد تو ذوقم تازه میگم دختر باشه خیلی دماع گنده چونه بزرگ درصورتی که من بینیم خیلی کوچیکه

الان زنگ میزنم سونویی ک میرم ببینم چی میگه!

بزن تا ضایع شی😉😁😁😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
ان شاءالله سالم و سلامت بگیریش در آغوشت عزیزم ... کلا جفتش شیرینه برای مامان بابا ... خدا نینیامونو ...

اره واقعا سلامتش اولین چیزه😍😍😍

من ۱۵ هفته و ۳ روز رفتم ۱۰۰٪ بهم گفت ❤️

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
بزن تا ضایع شی😉😁😁😁

ضایع شدم گفت از پونزده هفته معمولا مشخصه حالا شوهره رو‌چجوری زاضی کنم؟؟؟ خودمو بزنم‌ب دلدرد برم برام‌سونو بنویسه😂😂😂

اخ‌جووووونم 😍😍😍

دیدی قیافشو؟😍😍😍😁

دستشو برده پشت سرش از زیر داره نگاه میکنه😂😂😂منو بغل کرده.😍😍😍