mehrnoosh1376 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9943 عنوان وای تمام 114 بازدید | 9 پست بدنم درده باشگاه بودم مربیمون خیلی سخت گیره پدرمو دراورد😣😣😅 خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍 1398/04/30 | 13:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پری_زاد عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 19497 برو زیر دوش آب گرم در حدی داغ باشه که فقط نسوزی بعد قسمت قسمت ماهیچه هاتو به سمت قلب ماساژ بده اینکارو همیشه بعد تمرین انجام بده هر قسمتو چندین بار تکرار کن با فشار مناسب خیلی موثره 🧚♀️
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39735 وای 😓 میفهممت 😁منم برمیگشتم خونه انقدر رونام درد میکرد انگار چارتا ادم چاق افتادن روم کتکم زدن😮😓اما بعد از دوهفته خوب میشی چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
mehrnoosh1376 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9943 وای 😓 میفهممت 😁 منم برمیگشتم خونه انقدر رونام درد میکرد انگار چارتا ادم چاق افتادن روم کتکم زدن😮 ... اره مربیم گف عادت میکنی وقتی بگذره اما دستام دیگ تکون نمیخورن خخ تو رلضی بودی گلم وزن کم کردی خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
mehrnoosh1376 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9943 اخی خسته نباشی چه رشته ای کار میکنی بدن سازی و فیتنس خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
mehrnoosh1376 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 9943 برو زیر دوش آب گرم در حدی داغ باشه که فقط نسوزی بعد قسمت قسمت ماهیچه هاتو به سمت قلب ماساژ بده اینکا ... مرسی عزیز دلم خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
پیتزامخلوط عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 39735 اره مربیم گف عادت میکنی وقتی بگذره اما دستام دیگ تکون نمیخورن خخ تو رلضی بودی گلم وزن کم کردی من ایروبیک ک میرفتم اینطوری میشدم اوایل اره وزن کم کردم وای هرروز علاوه بر رقص و ورزش دور باشگاه هم باید میدوئیدیم 😰 اما بدیش این بود ک صورتمم یکم لاغر شد 😕 چرا امضات کم رنگه اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه
الهام۲۲ عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 2377 منم مث تو بودم امروز بهترم😁 من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹