2777
2789
عنوان

وای تمام

114 بازدید | 9 پست

بدنم درده باشگاه بودم مربیمون خیلی سخت گیره پدرمو دراورد😣😣😅

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

برو زیر دوش آب گرم در حدی داغ باشه که فقط نسوزی بعد قسمت قسمت ماهیچه هاتو به سمت قلب ماساژ بده اینکارو همیشه بعد تمرین انجام بده هر قسمتو چندین بار تکرار کن با فشار مناسب خیلی موثره

🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای 😓 میفهممت 😁

منم برمیگشتم خونه انقدر رونام درد میکرد انگار چارتا ادم چاق افتادن روم کتکم زدن😮😓

اما بعد از دوهفته خوب میشی 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
وای 😓 میفهممت 😁 منم برمیگشتم خونه انقدر رونام درد میکرد انگار چارتا ادم چاق افتادن روم کتکم زدن😮 ...

اره مربیم گف عادت میکنی وقتی بگذره اما دستام دیگ تکون نمیخورن خخ تو رلضی بودی گلم وزن کم کردی

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
برو زیر دوش آب گرم در حدی داغ باشه که فقط نسوزی بعد قسمت قسمت ماهیچه هاتو به سمت قلب ماساژ بده اینکا ...

مرسی عزیز دلم

اره مربیم گف عادت میکنی وقتی بگذره اما دستام دیگ تکون نمیخورن خخ تو رلضی بودی گلم وزن کم کردی

من  ایروبیک ک میرفتم اینطوری میشدم اوایل 

اره وزن کم کردم وای هرروز علاوه بر رقص و ورزش دور باشگاه هم باید میدوئیدیم 😰 اما بدیش این بود ک صورتمم یکم لاغر شد 😕

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه