2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بخوری ولی سالم قبل ورزش ی ساعت قبلش حتما غذا بخور سینه مرغ عالیه

نمیدونم چرا ولی انگار از غذا نفرت پیدا کردم چون چاق شدم تواین چند وقت غذا میخورم غذاب وجدان میگیرم کلا اشتهام بسته شده 

برسه روزی که منم تیکر بزنم
نمیدونم چرا ولی انگار از غذا نفرت پیدا کردم چون چاق شدم تواین چند وقت غذا میخورم غذاب وجدان میگیرم ک ...

ضررش بیشتره 

ایتطوری عضله هات میسوزن به جای چربی

من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
ضررش بیشتره  ایتطوری عضله هات میسوزن به جای چربی

سعی میکنم سبزی و میوه و پروتینن بیشتر مصرف کنم سینه مرغ و مغز ها هم در هفتعدچند بار میخورم اما دیگه نمتونم برنجو نون زیاد بخورم باورت میشه عق میزنم 

سعی میکنم سبزی و میوه و پروتینن بیشتر مصرف کنم سینه مرغ و مغز ها هم در هفتعدچند بار میخورم اما دیگه ...

اونا رو کم بخوری بهتر

حتما تخم مزغ زیتون و خرما رو بخور

ضررش بیشتره  ایتطوری عضله هات میسوزن به جای چربی

مثلا الان گشنم نیست اصلا ولی یه مشت گوشت چرخکرده گذاشتم بیرون بزارم بااب خودش بپزه خالی بزور بخورم 

اونا رو کم بخوری بهتر حتما تخم مزغ زیتون و خرما رو بخور

خرما خیلی میخوردم ولی چون هوا گرمه جوش میزنم فعلا نمیخورم بجاش صبح دوتا گردو میخورم با صبونه و عصرا هم درهفته چند بار20تا بادوم زمینی ،قرص زینک و منیزیومم استفاده میکنم چون برنج کم میخورم ریزش مو نگیرم

خیلی خوبه سعی کن بخوری حتما

من خیلی خوش استیل بودم حتی بدون ورزش انگار خوش فرم افریده شده بودم هیچ کس باورش نمیشد سالهاست ورزش نمیکنم ولی از وقتی ازدواج کردم چون خونم محلش عوض شد سرکارم نرفتم شوهرمم دوس نداشت لاغر باشم هی غدا بخوردم میداد منم خوش خوراک بودم متاسفانه 72کیلو شدم بزور رفتم باشگاع نمیزاشت میگفت جای غریب نمیتونم بزارم و.... ولی من داشتم افسرده میشدم دیگه حالا ازوقتی ورزش میکنم نسبت به غذا اصلا حریص نیستم دیگه  حتی جایی میریم میگن رژیم نگیر هی گیر میدن بهم ولی بخدا من اصلا رژیم نگرفتم فقط دیگه دوس ندازم بخورم اصلا خوشم نمیاد زده شدم از غذا ن اینکه گشنک بشه نخورم مثل قبل نیستم دیگه وقتی فکر.میکنم هیکل به اون قشنگیم ازبین رفته. ازچشمم میوفته هم چیز

من خیلی خوش استیل بودم حتی بدون ورزش انگار خوش فرم افریده شده بودم هیچ کس باورش نمیشد سالهاست ورزش ن ...

منم به هیکلم حسلسم 

قبلا چاق بودم سی کیلو کم کردم بعد رفتگ سرآغ ورزش 

الانم‌مسابقه دارم باید ۶ کیلو کم کنم

منم به هیکلم حسلسم  قبلا چاق بودم سی کیلو کم کردم بعد رفتگ سرآغ ورزش  الانم‌مسابقه دارم ...

ماشالابهت ،حس میکنم هیچ چیز خوشمزه ای ارزش ازبین بردن هیکل رو نداره مخصوصا تو سن کم و اوج جوانی